Kedilendiniz Hanımlar üç tane kedimiz var gebelik sürecinde evcil hayvan besleyen var mi nelere dikkat ettiniz Bilgi verir misiniz?
gulbahar0505 Kedilendiniz bizimde 2 kedimiz var bu surecte tuvalet temizligini esim ustlendi ama mesaisi oldugu gunlerde ben mecbur eldiven takip temizledim yani diskisiyla temas etmedigin surece sikinti yok canim
Miumiu Kedilendiniz Benim de oğluşum var bir tane(kedim) 🐣 Aşıları tam olduğu sürece hiçbir sıkıntısı yok kuzucum. Bizde sadece tedbir amaçlı kumunu eşim temizliyor. Onun dışında öperim severim birlikte uyuruz o da benim evladım💙
PurpleTail Kedilendiniz köpeğimiz ve kedimiz var.Aşılarını düzenli yaptırıp temizliklerine dikkat ediyoruz.Doktorumuz da zaten sakınca yok dedi.
Boncukbeyinannesi Kedilendiniz ben kedi kumunu maske ve eldivenle temizledim onun dışında zaten tertemiz minnosum
Cemrreedemirci Aşı olayına parazitlere vs dikkat edelim. Dışarıya göndermeyin çiğ etle asla beslemeyin zaten bunlar rutin. Kumu da eldivenle yada kürekle temizleyip elinizi iyice sabunlarsanız bi sıkıntı olmaz.
Kedilendiniz Ayyyy canlarım içimi rahatlattınız tekrar bir götürüp kontrol ettireceğiz yavruşlarımızı 😻eşim hamilelik düşünmeye başladığımızdan bu yana temizliyor kumu çok şükür 🌸o zaman normal rutine devam ediyoruz Allah’ın izniyle 🤲🏻