Aygl1996 Bayanlar 1,5 saattir uyumaya çalışsamda nafile. Esnemekten ağzım yırtılacak gibi ama uzandığım an sanki boğazımda bi şey nefes almamı engelliyor gibi. 37 haftalığız bu arada. Var mı böyle sıkıntısı olan
Elfela Aygl1996 soluna yatmaya calıs canım basını yükselt bi de bacagının arasına yastık koy o da rahat oluyo bi dene bakalım
delettdmom66 Aygl1996 boğazında balon şişiyomş gbimi oluyo bi kaç saniye sonra geri geçiyo geri geliyo Bnde byle oluyo bi kalçamdan uyuyamıyorum çok agrıyo ya 😣😐
ilknur53 Aygl1996 ayy hic sirmaa yaa oncendem cok guzel uyurdum.ama 36 haftaligim ama suan uyu duzenjm.sasti resmen yaa havalardan dolayi mi anlayamiyirjm
Naciye Yastıkla alakası yok canım ben 7.5 aylık hamileyim 32.haftada yım günlük toplam 2 saat uykuyla duruyorum ilk aylarda 1.5 saat uykuyla idare ediyordum şimdi halaa uyku yok ilk çocuğum da böyle olmadı o da oğlan çok farklı ikisinin hamileliği hormonlarla alakalı galiba birde bütün gün ayaktayım çalışıyorum sabah 8.5 akşam 7
Merve1996 Bende gece 3 bucuklarda uyuyup ertesi gün 12 1 kadar uyuyorum ee gunduz o kadar uyuyunca gecede uyuyamiyorum.Sadece bir ara kalkip karnimi doyurup geri yatiyorum .Gecede bogazimda balgam gibi degisik bisey geliyor yutkunamiyorum yutkunamayincada oksurmeye basliyom nefes alamaz gibi oluyom degisik biseyler oluyor geceleri artik 😊