Bbbuuusssrrraaa Selimegzoglu nasıl yükleniyor bilmiyorum ama icans mobilyadan aldık, mimarlık hizmetiyle birlikte bu fiyata geldi 😬
Tuubaakkc Seyma_t Gaziantep te yaşıyorum burda dikkat bebek var diye bi mağaza var ordan aldık 1 yaşa kadar kullanılıyor hatta Trendyol dada aynısı vardı
Yigitkeriminannesi Tuubaakkc fotoğraf atabilir misiniz hangi takımı aldınız sadece oda takımı mı 3700dü 🤗 bu arada hemşehriyiz ben de malatyaliyimm
Tuubaakkc Yigitkeriminannesi nasıl atılıyor burda fotoğraf bilmiyorum 🙄 bu arada bu kadar olur yani hemşeri olmamıza sevindim ve bizde oğlumuzun adını yiğit kerim koycaz 😂😂😍😍😍🙈🙈
Sevi36610 Kubraylmz0 ne zaman aldınız? Bnde dün baktım beyazına 9200 dediler 🤔 ben de çilekten almayı planlıyorum çünki kalitesi iyi dediler.
Yigitkeriminannesi Tuubaakkc yaaa nasıl bı tesadüf böyle kuzum çok mutlu oldum ❤️ yavrularimizi sağ salim kucagimiza alalım insallah kaç haftaliksinn
Tuubaakkc Yigitkeriminannesi dün doğurdum ben çok şükür 40 haftaya 1 gün kala 🥰 darısı sana olsun inşallah ve tüm hamilelere canım 🥰😘