Nida_Y Helllooooo bende 37+4 benim neden girmiyor kanaala 😅 9 ayda yaptığım sporu hayatım boyunca yapmamışımdır yok bana mısın demiyor
Ayseege6156 Nida_Y benimki kanalda aynı hafta gündeyiz 😅😅 hamileliğimin başından berş yürüyorum sadece 1 saat kadar hatta 1 cm açıklık var doktor haftaya doğuma alabilir 😅😅
Selimegzoglu Nida_Y kanala girmezse ve açılma olmazsa ne düşünüyorsunuz benimde 39 haftalık ama hiç birşey yok suni sancıyla mı yoksa Sezeryan mı
Nida_Y Ayseege6156 valla 2. Ayımdan beti hemen her gün 10bin adım yürüyüş yaptım. Hemde koşar adımlarla ayımda hamile yogasına başladım, haftada 3 yapıyordum son 1 aydır her gün 30 dk yoga 15 dk pilates yapmaya başladım. Gün içinde hiç oturmuyorum ama 37. Haftaya kadar girmedi bakalım bu cuma ne söyleyecek doktor 😅
Seymatt Benim 2. Gebeliğimde 23 haftalık kanala girdi düşük riskim vardı ilaç kullandım. 36 da çıktı 😅 39,5 de doktor içeride biraz çevirerek doğumu gerçekleştirdi
Kubra64 Ben geçen hafta Salı gittim o zaman 36+3 haftadaydim girmemişti bir dahaki randevu haftaya Pazartesi girdi mi diye merak ediyorum bugün 37+3 deyiz
Nida_Y Selimegzoglu doktorum acil sezeryan demezse son dakikaya kadar normal düşünüyorum. Suni sancı tercihimdir. Doktorum suni sancı ile normal sancı ağrısının aynı olduğunu söyledi. Ama sancısı gelmeyenlere suni sancı verildiği için gözlerinde büyütüyorlar dedi yoksa nst de ikisi de aynı ağrı biriminde her şey psikolojik diyor