Asdfg Önerebileceğiniz krem, yap vb. Neler var? Kullanmasına rağmen çatlayan oldu mu? Kaçıncı haftada çatladı? Çatlak nasıl görünüyor? Benim göbeğimde mor damar gibi görüntüler olmaya başladı ama damar mı çatlak mı anlayamıyorum:(
deletedmom43 Asdfg 12 haftalığım ama göğsümde mor çatlama var,kasığımda da. Evomere başladık bugün. Umarım iyi gelir ama hiç sanmıyorum :(
Didtas Asdfg 3ayımdam beri kullanıyorum 30haftalık olduk.2 hafta kadar önce çatlamaya başladım. 2tane mustela 2tane frei öl 1tane lierac bitirdim.birde kendi hazırladığım yağlardan kullandım ama başladı bakalım inşallah çoğalmaz
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Asdfg 12. Haftadan beri lierac kullaniyorum 19. Haftadayim henuz birsey olmadi ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem ama ins catlamam 🙄
Zhrnc deletedmom43 canım göğsünde ne taraflarda var ya Ben dün farkettm koltukaltı ve göğüs birleşiminde kırmızı yırtıklar var gibiydi Göbeğimde bacaklwrımda yok bi orda var :(
Asdfg Didtas ben de mustela kullanıyorum, lieraca geçmeyi düşünüyorum. Ekstra başka yağlardan da kullandım 4. Aydan beri ama sanırım ben de çatlıyorum. (32. Haftada)
GzdeNurYldz 38. Haftada çatladım, doktorum ne yaparsanız yapın, bu durum olabılıyor dedi, eger genetıkse, dogumdan sonra bıle olabılıyor dedı :( badem yağı kullandım 4. Aydan beri bu arada, ama olmayınca olmuyo işte :/
iko58 Lierac, bebe yağı, vazelin 4. Aydan beri düzenli kullandım. Göbek altım korkunç derecede çatlak hiç bir işe yaramadılar. Bence de yapıyla alakalı bir durum çatlayacaksa çatlıyor.
Merveksgn 35. Haftamdayım daha hiç çatlamadım ilk aylarımda lierac kullandım daha sonra bio oil kullanmaya devam ediorum suanlık bi çatlamam yok ilerisi ne olur bilemem😀
melike0710 33. haftayı bitircem hamileliğimin başından beri sadece hindistan cevizi yağı kullandım o da duştan sonra yedirdim iyice karnıma şuan hiç çatlamam yok 🙏🏻 umarım böyle devam eder💛
Seybito Biooil kullanıyordum ama yinede çatladım şuan farmasinin aynısefa yağı balsamını kullanıyorum ama bayaa nemli tutuyo umarım daha fazla olmaz 😱
Sevde123 Mustela,bio oil, kakao badem ve çilek yağını karıştırıp kullandim 30. Haftamda bi iki tane vardı şuan 4 oldu sanırım gün geçtikçe cogalacak😭
CCloud Kaçıncı aydan itibaren kullanmak gerekiyor sizce? Göbeğin henüz çıkmadığı ilk aylarda gerekli mi?
CCloud Ozak şu sosyal medyada gördüğümüz doğurup hemen kalkan, hiç çatlağı olmayan, lohusalık sendromu nedir bilmeyen ve hamilelikte sadece ve sadece göbeği çıkan kadınlar gerçek mi peki arkadaşlar?