SimgeAydn Kızlar lütfen bana yardımcı olun. 10 gündür vajinamda şişlik var. Ama ağrı sızı idrar yaparken yanma vs belirti yok. Sadece makatıma doğru şişlik var. Neden olabilir ?? Benim gibi olan var mı ??
1PrensAnnesi SimgeAydn makatına doğruysa basur başlangıcı olabilir cnm ne yazıkki %90 hamilede sorun bu bende de olmuştu allah razı olsun burda bi annemiz kantoron yağı sür iyi gelir dedi her sabah kayısı ye dedi düzeldi sizede tavsiye ederim
SerenYiitolu 1PrensAnnesi yağı makatına mı sürüyorsun benim kabızlık sorunum var ama sırf Basur olmasın die kendimi zorlamıyorum bende kayısı hoşafı yapıyorum o biraz iyi geliyor.
SimgeAydn 1PrensAnnesi canım bende kabızlık vardı ama bir iki gün sürdü sonra kuru kayısı filan yedim geçti. Şuan kabızljk yok. Belirti de yok hiç anlamadım çok kafama takıldı ya
1PrensAnnesi SerenYiitolu cnm varsa o şişliğe ve evet makatına sürüyorsun ben her lavaboda sürdüm 2 güne kalmadı düzeldim sonrasında da günd bir kez devam ettm tamamen geçti şükür 🙏🏻 Valla kabızlıkta ıspanak süper zeytinyağında kavur ye anında düzeltiyo diyebilirim
SerenYiitolu 1PrensAnnesi bende şişlik yok kuzum ama olmaması için önlem amaçlı sürebilirim sanırım demi
1PrensAnnesi SimgeAydn bende de ishalden olmuştu cnm doktorda onayladı o başlangıçtır dikkat edersen düzelir dedi gerçekten düzeldi yani zeytinyağı, kantoron yağı gbi şeylerlede düzelmeyi destekleyeblrsn💕