Ceyliiii klasik bebek alışveriş listesi hazırladım sadece kıyafetleri birde oyuncakları iki tane aldım ☺️🌸(istersen listemi de yazabilirim) kendim için de pijama takımı tercih edicem lohusa takımını sonra kullanmam diye tercih meselesi 🤷🏻♀️ terlik, çorap, iç çamaşırı (külot,sütyen,emzirme atleti) sıcak su torbası (ayaklarıma koymak için gaz çıkarmaya yardımcı) depend,hırka, diş fırçası, göğüs pedi, göğüs ucu kremi ve yâ gümüş kapak, ((ben ikisini de aldım ne olur ne olmaz diye) makyaj malzemesi, (telefonlada olsa fotoğraf çekiniriz) eşofman takımı (hastaneden çıkarken giymek için) ya da sewatshirt altına hamile pantolonu giyilebilir ☺️ Göğüs pompası ya da süt gelmezse o gün mama alınabilir işte ekstradan hoşaf yapıp kavanozlanabilir (hem süt için hemde tuvalet ve gaz için önemli) büyük rulo peçete gibi gibi bu şekilde bir listem var bebek için de hastane çıkışı yine ne olur ne olmaz bir takım kıyafet, çorap, emzik, biberon (tercih meselesi), ıslak mendil, hastaneden çıkarken puset, üstlerini örtmek için mevsime uygun battaniye, müslin örtü yani bunlar geliyor aklıma canım sende kendine göre ekleme çıkarma yapabilirsin ☺️🌸