paradiseeeeee esmerrmm medilif Beylikdüzü normal 1.750 Sezer’den 2.850 falandı tabi bunkar 1 gecelik fiyatlar daha tam kapsamlı konuşmadık bu fiyatı öğrendim tek
Esekoldurengunes Aynur-13 Emine Ünlü Değirmenci benim doktorum. Sizin doktorunuz kim ve memnun musunuz acaba ? 😊
Aynur-13 Esekoldurengunes bende saadet ünsala gidiyorum memnunum aslında detaylı bakıyor ultrasonda bilgilendirmede yapıyor ama eşimi muayene almadığı için nergis hanıma geçicem Emine hanımdan memnun musunuz eşinizi alıyor mu muayeneye 😌
Esekoldurengunes Aynur-13 Maalesef Emine Hanım da eşleri içeri almıyor, ben de memnunum doktorumdan ama. Benim haftam ilerledi artık, 27 haftalık olduk. Şimdi ben de dediğiniz doktora geçsem olur mu ki acaba 🙄 Sizin kaç haftalık?
Aynur-13 Esekoldurengunes ben henüz yolun başındayım 8. Haftam benim hastane doktorlarını biraz araştırdım hepsi alanında çok iyi hiç bi doktordan şikayet duymadım nergis hanım hem telefon numarası veriyor hemde içeriye eşleri alıyor bu ikisi benim için çok önemli çünkü ilk hamileliğim hem çok acemiyim hem çok heyecanlı eşimde bebeği görmek istiyor haliyle evde bi sorun yaşadığım da direk ulaşabilmek istiyorum etrafımdan duyumlarla ilerlemek istemiyorum o yüzden mart ayında ki randevumda nergis hanıma başlicam ❤️
Azrabuglem16 Bursa medical park geçen hafta sorduk 4500 ddi tabi normal doğum için corona testi felan derken 🤔🤔
Nurr66 Gamze84 ve harika hastane. İlk oğlumu orda dogum. Yaptım. Mükemmel Bi yer bana uzak olmasa yine giderim
Gamze84 Nurr66 bende 2 doğum yapmıştım orda 13 yıl önce ama eskisi gibi değil memnun kalmadım tekrar gitmeyi düşünmüyorum