Esra_80_ Kızlar Bugün 19+6 oldum yarın ise 20 haftalığa giricem sağlık ocağı biz sizi ararız demişler di aramazlarsa ben yarın arim mi yoksa kendilerinin aramasını mı beklim yani tam kaçıncı haftada başlanıyor bu aşı uygulaması ☺️
44_58_44 Esra_80_ bence sen kendin ara bugün ben 2. Doz için gitmemiştim bana kızıyorlar niye gelmedin diye haberim yoktu aramadılar cunki kaldım öyle 😀😀😀😀
archmom Esra_80_ canım aramıyorlar ya . Suan covid asıları geldi ya atlatabiliyorlar. sen kendi işini kendin takip et . Ara ben şu gün tetanoz 1. Doza gelicem de . Ben böyle yaptım . 2. Dozuda 24. Haftada yaptıracaksın canım .
Beyzan Esra_80_ 20.haftadan itibaren vuruluyor. Bence siz arayın çünkü bana ebe biz korona yüzünden çok yogunuz bazen atlıyoruz bazı şeyleri sen kendin takip et dedi
Busgktp Esra_80_ bana ebem gününü vermişti çok önceden biz aramazsak sen ararsın demişti. Bence siz arayın ve yaptırın. Ben ilk dozumu 17. Haftamda oldum
OzgeSahin2 bekle bence ben tetanoz aşısı olmaya gittim sırf idrarla kan tahlili vermedim diye gunde kac kez aradilar gelin diye 😂 mecburen gittim ararlar senide
Esra_80_ OzgeSahin2 valla yorumları okuyunca aramıyorlar diyorlar 😂Nasıl yaparım bilmem 20. Haftanın içinde bakim bakalım aramazlarsa ben arim 😂
44_58_44 Esra_80_ yaptırdım ama geç yapıldı birşey olmaz dedi hayır bana trip atıyorlar gün vermemişler aramamışlar sonra sen niye gelmedin diyorlar 🤭🤭
Esra_80_ Beyzan tamam canım çok sağolun ☺️Yarın 20 haftalık oluyoruz bakalım ☺️Yarın ararım 20+1 de giderim inşallah gelin derlerse
bebekmuhendisi Benim ilk hamileliğimde 19.haftada aramışlardı bunda 22.haftadayım dün aradılar bugün yaptırdım