3_Mucizem Gulsen4224 MaşaAllah ya yaklaşık 6 haftadır buradayım hep denk geliyorum herkesin etiketine dönüp nasılda öZverili bir şekilde yazıyorsun KardeŞim 🥰 kimseyi unutmadan kibarca sabırlı naif çok hoşsun bayıldım sana 💐
Gulsen4224 3_Mucizem çok mutlu oldum canım allah razı olsun güzel sözlerinden güzel görüşlerinden dolayı çok teşekkür ederim yapım gereği kırmamaya çalışıyorum birde hamile olunca kıyamıyorum 🙈🥰😘❣️
Pinar-hamooglu21 Gulsen4224 bu doktorlara soruyorum tahminde mi yapamıyorsunuz diye hayır diyor sen önceden de kız demiştin nasıl anlıyorsun canım ☺️🙏🏻
Pinar-hamooglu21 Gulsen4224 teşekkür ederim canım hiç anlamıyorum ben umarım doktorlarda biran önce söyler çok merak ediyoruz 😘🙏🏻
agstosannesii21 Gulsen4224 canım dün tekrar doktora gitmiştim bunu verdi pipiye benziyor ama kordonda olabilir dedi yüz üstü yatıyordu bi baksana pipi mi sence 😂 https://imgyukle.com/i/LyVKr6
agstosannesii21 Gulsen4224 öyle mi dersin ay beklicem artık öbür ay net belli olur haber ederim sana 🥰
Yagmur1907 Gulsen4224 geçen sefer kız demiştin 13 haftalık oldu bugün gittik kesinlikle göstermiyor ☺️🥰
agstosannesii21 senaack ay bi oğlum var çok isterim bide kızım olsun ama diğer doktor erkek dedi kordonda bacak arasından geçiyor ama erkeğe benziyor dedi ya hayırlısı beklicez artık😇
Tazebirannecik @Gulsen4224 valla namınızı duymayan bi ben varmışım sanırım 🙈 maşallah ne güzel tahminler yapyosunuz 9 haftalğım 10. Haftadan sonra hemen atacağım aşırı merak ediyorum 😍😍