Yagmur_mom umaydurununannesi benim ilk gebeligim cok fazla hissetmiyorum yani hergun hissetmiyorum 4 gun once gittim 250 gram olmus bebis senin bebisin kac gram
umaydurununannesi Yagmur_mom cumartesı gıttım 300 gramdı bende ole hergun degıl 1 gun oluyo bıgun olmuyo 2 3 gundur oluyo her aksam da oncesı yoktu zaten vurma gıbı degık sankı bısey dokunmuş gıbı bı hıs cok az
tunanehriii Sumisalii kusura bakmayın geç gördüm ilk önce kıza 14.haftaydı sanırım benzetti sonra erkek dedi inanın hafta olarak tam hatırlamıyorm ama kesin bi ay olmuştr erkek diyeli
Sumisalii tunanehriii onemli deil cnm gonlunden gecen olsun insallah rabbim banada erkek demeyi nasip etsin insallah
Tommbik minikkuzummmm benimde yok hiç migdem bulanmiyo nede kusma …hep bı oturduğum yerde bile uyuma 🤣 hele yastık bulssam tadından yenmez böyle tatlı bı uyku yok
EsilaErtugrul Aysemgul bizde bugün 16. Haftalık olduk patates büyüklüğündeyiz😍 cumartesi günü cinsiyetimizi öğrenicez çok heyecanlıyız. Bir tane kızım var 5 yaşında bakalım buda prenses mi yoksa prens mi geliyor😍