turkan-4 Tugbageyik 4. Haftada farkedip gittim ama ultrasonla bakildi görülmedi kese doktor dedi alttan muayene edersek görülür ama gerek yok iki hafta sonra geldiğinde net görürüz demişti
mlkkk Tugbageyik beta değerinize göre karından ultrasonla görülür haftanızın bi önemi yok beta 3000üstüyken çok rahat gözükür
Tugbageyik turkan-4 aynen bansda alttan bakmak için ısrar ettiler bende yok dedim internetten baktım araştırdım 6 haftada gözüküyormuş kese
Neslihan1903 Tugbageyik 10 gün sonra git hem kese hem kalp atışı duyulur haftaya gitsen sadece kese görünecek bir daha stres olacaksın kalp atışı için benim 6+4 te hem kese hem kalp atışı duyuldu
portakalcice 5+1 de gördük 15 gün sonra kalp atışi için çağırdı beta değeriniz kaçtı o yüzden görünmemis olabilir bir de ultrason cihazından bile fark edebiliyor
Muratnannesi Tugbageyik çok erken daha 2 hafta sonra git ki hemkese hemde kalp atışını gör. Erken gidince insan tedirgin oluyor kendimden biliyorum ☺️
Burcuckmk Tugbageyik 5. Haftada gözuktu kesem cok buyuk değildi tabi sonra 7. Haftada kese bebk kalp atışıhepsini gördük