Busra-0123 11 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim bugün sabah kalktığımda lavaboya girdiğimde peçetede hafif kanlanma gördüm nedeni nedir sizce birazdan doktora gideceğim gitmeden sizlerden ne yapmam gerektiğini duymak istedim
Aynur-13 Busra-0123 gebeliğin her evresinde ki kanama önemlidir zaten doktora da gidicekmişsin inşallah hiç bi sıkıntı yoktur
Mom97 Busra-0123 doktora gidince keseye ve bebeğin etrafında kanama varmı yokmu diye bakacak o sana söyler en doğrusunu
Busra-0123 Aynur-13 bana kan uyuşmazlığından dolayı aşı olmam gerektiğini söyledi doktor sizce bu kanamadan dolayı o aşıyı vurmalı mıyım
Peraaaa Bazen sebebsiz oluyor Bazen kese altı arkası kanama alanı olabiliyor Bazen bebeğin eşiği aşağda olabiliyor.. Ben her 3ünüde yaşadım.. Panik yapma cnm Doktora gitmen iyi olmuş
Arda04 Peraaaa bende iki hafta önce gittim kahve akıntı vardı Protestan verdi çok iyim şuan gitmenin faydası var hem kafa rahat oluyor hem bebeğin sağlığından emin okumak çok iyi gitmeli bence
Busra-0123 Arda04 zaten progestan kullanıyordum dün vurdum iğnemi doktora gidene kadar neler yapmam lazım evde almam gereken önlemler neler
Mom97 Busra-0123 valla bişey yapılmıyo bende 6. Haftamda gördüm kanama geç döllenme oldugu için yerleşme kanaması dedi kahverengiydi zaten ben hemen çıktım gittim randevumda yoktu hemen söyledim kapıdan doktoruma kanamam var diye direk aldı beni özel hastane.
Minikbebek25 Busra-0123 ayaklarını uzat heraket etme ve bol su iç Allah’ın izniyle sıkıntısız geçer insallah
sedaa_aa Doktor sizi görene kadar yapabileceğiniz tek şey ayaklarınızın altına ince bi yastık kırlet koyup uzanmak hareket etmeyin sadece istirahat edin
Peraaaa Ozlemyeni şuan hiç bişey yeni öğrendim, elimden geldiğince ayağa kalkmamaya ve uzatmaya çalışıyorum Ama bir yararı olacakmı bilmiyorum 25inde daha kontrolüm :(
Ozlemyeni Peraaaa bende dun ogrendim 15 haftaligim.kanamam falan oluyo agrim cok oluyo normal dedi doktor.donmesini bekleyecegiz dedi