Mizgin2020 https://imgyukle.com/i/LJssIj Doktor ileri hız 32 olması gerekiyor dedi ürolojiye gorunmen lazım dedi ama bana hareketsizlik te çok yüksek geldi sizce de öyle değil mi değerlere bildiğiniz kadar bakabilir misiniz
Piremses0 Mizgin2020 evet camım hareketsizler yüksek spermlerin %73 ü faydası olmaz ki sana ileri hızda düşük bence eşiniz bir görünsün
afrasil Mizgin2020 ileri hareket düşük canım doktor zaten vitamin verir onu kullanırsınız bide Keçiboynuzu kürü yap bence
Mizgin2020 Piremses0 adet olduktan sonra ürolojiye görün dedi doktorum zatn hareketsizlik bnm gözüme çarptı da eşimi üzmek istemediğim için doktora sormadım onu
Mizgin2020 Piremses0 pro men diye bı vitamin ilacı verdi kendi doktorum demekki fayda etmedi kullandikta
Mavi87 Mizgin2020 promen k mı? Suda eriyen? Benim eşimin 60 milyondan 200milyona çıkmıştı değerleri ve biz onu kullandığımız ay hamile kalmıştım. Hatta yazmıştım hatırlarsın belki
Eylul1987 Mizgin2020 instagramda ege can serefoğlu var onu takip ediyorum. bizdede ileri harekette problem var. bu problemin altındaki neden bulunup tedavi edilmesi gerekiyo diyo kendısı. takviye edici ilaçlarla düzelecek bişe değilmiş
Hmdsena2019 Hmdsena2019 canım bu eşimin sonucu bu sonuca iyi deyip gönderdi doktor..! Bidaha ikna edip doktora göndermem göndermem 1 yılımı aldı 😔😔 bu artık son tahlıl ameliyat olcak tı tekrar istendi 2 yıl öncekiyle ayni