Dilanmutlu annelerrr bebeğinize hangi ıslak mendili kullandınız? Ben baby me ve uni baby yeni doğan arasında gidip geliyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirimmm🦋
ozgeya Dilanmutlu Sleepy yenidoğan tavsiye ederim. Babyme’nin yapısı çok ince ve küçük. Ben sevemedim. Ve ağır plastik kokusu gibi bir koku alıyorum hep. Unibaby’nin de içeriği değişti. Oğlum 28 aylık hala sleepy yenidoğan kullanıyorum. Kalitesi çok iyi.
Esekoldurengunes Ben Sleepy ve Unibaby yenidoğan tercih ettim. Bebiş doğduktan sonra hangisinden memnun kalırsam elimdeki ıslak mendil stoğu bittikten sonra ondan devam ederim diye düşündüm 😄
[silindi] Dilanmutlu sleepy yenidoğan ıslak mendil aldım daha kullanmadım ama paketi bile cok kaliteli asla poşet naylon gibi degil kağıttan yapılmış sanki farklı Bi dokusu var
ilayinannesi Dilanmutlu 12li kutu sleepy yenidogan aldık. Bi tane de sleppy bio natural var şuan elimizde. Doğumdan sonra kullanacağız bakalım faydalı olucak mi😊
Meloss37 Aygul01 valla kuzum sleepy unibaby kullandım pişik yaptı hemde aşırı derecede doktora bile götürdüm sonra prima denedim pişik yapmadı prima ya devam ettim memnunum
Tulis_bebisi Sleppy yeni doğan sarı olan en güzeli ve sağlıklısı trendyolda indirimde şuan bilginiz olsun
Aygul01 Tulis_bebisi o sarının içinde parfüm var sleepynin en sağlıksız olan mendili. Yenidogan saf su Bambu olani kullanın bence.
Aygul01 Cicek33 ha pardon ben yanlış karıştırdım o zaman siz pure demissiniz. O diğerinde parfüm var bunda yok
Bkorta Dilanmutlu bence direk temizleme pamuğu en sağlıklısı bebeğinizin cildine o işlenmiş ürünleri sürmeyin bile derim ilk oğlumda neredeyse 1.5yıl kadar sadece ıslatılmış bebek pamuğu kullandım tüm ıslak mendiller yara yaptı 1.5yıl sonra anca baby me yenidoğan mavi paket olanını kullandım