mucizemm01 kızlar Müslin Bez , Battaniye , Çarşaf , Agız Mendili , Zıbınlar , ne bilim aklınıza gelenilecek herseyden kaç tane gerekli ?
BurcuLice mucizemm01 bence 2 kalın 2 ince battaniye yeterli müslin bende şuan 2 adet var iç zıbın aldım yenidoğan 6 adet 4 adet 3-6 ay 3 adet tulumumuz var bir adet hastane çıkışı var çorap aldım 2 paket 3 lü gerisi şampuan tırnak makası vs şuanlık bu kadar
aannepandaa mucizemm01 ben 2 tane ördüm bir tane örgü arkadaşım hediye almış. 1 nohut battaniye aldım. 5 tane müslim diktim yaz kış kundak vs en çok müslim kullanılıyor. Ağız mendili almadım bir kaç kişi hediye getirdi 25 tane oldu ben 10 tanesini çıkarıcam gerisini kaldırıcam. Lazım olursa diye. 5 takım 5li hastane çıkışı aldım. 5 tanede iç çıtçıtlı. Yegenimin çıtçıtlılarını verdi gelinimiz bir sürü hepsini yıkayıp ütüledim aylara göre paketledim. Lazım oldukça alırım. 1 ayda hemen büyüyürlarmış. Birde nisand doğack mevsim geçişi ne olur bilemediği den şimdilik daha fazla almayacağım sipariş veriyorsunuz ertesi gün geliyor.
Gardenya7 mucizemm01 ay ben de bu başlığa geleyim 😄 e bebekten mi alacaksın canım bugünkü indirimden? E bebek ürünleri kaliteli mi biliyor musun
Ayseozmenucar İnce battaniye bez olan çok kullanılıyor sık kirleniyor 3 tane en az olmalı zaten alındıysa hastane çıkışında biri de oluyor müslin de 3 tane hatta yazın bu sayı daha artırılmalı.. agız mendili olsun yani 10/15 zararı olmaz zıbınlarda bence bol alınmalı ama ↉ ay stoklamamak lazım az giyiliyor gerçekten.yenidogan hastane çıkışıyla kış ayında yine bir 6 takım olmalı tulum olur 5 li takım olur..sonra bu alışverişe 3/6 ay iki tane daha tulum yada takım eklenebilir..sonrası zaten bebek dogunca alınır.kalın battaniye alınmalı şu popuduk olanlardan..ben iki nevresim aldım.ama bır yorgan alıp diğer nevresime misal bu battaniyeyi geçirdim.şu nohutlardan bir tane de makıne örgusu ince battanıye aldım
mucizemm01 aannepandaa müslin örtülerden bende sikmek istiyorum . Kumaşını nerden aldınız ve 5 tane müslin icin kac metre kumas kullandınız ?
aannepandaa mucizemm01 ben hep lılvetiş yaptığım kumaşçıdan aldım. Müslinlerinde eni 140 felan sanırım. Ben 115 den kestim diktim. Kalanları ile yastık alt açma kirli keseleri felan diktim. Baya uyguna bir sürü şey çıktı. Kenarlarına verev biye diktim.
mucizemm01 Gardenya7 hic bilmiyorum vallah kalitesini , ama magzasına gittigim baktıgımda iyi gibiydi .. aynen almayı düsünüyorum bakalımm