Minikanne06 1987gokce kız Allah seniii şuan dediğin örneği denedim bi garip geldi umarım hissederimm kuzucum cok tesekkür ederimm icim rahatladıı 🤗🤗
1987gokce Minikanne06 ay ne demek hayatım için rahat etsin. Strese girme herseyi hissediyo minnoslar tadını çıkar hamileliğinin çok güzel bir süreç 😊💕
[silindi] Minikanne06 inşallah🤗normal canım hepsi hamilelikten aynı şeyler bende de var özellikle yorulunca belimin ağrısından basamıyorum dinlenince geçiyor şu an da kasık ağrılarım çok rahim büyüdüğü içim oluyormuş
Minikanne06 [silindi] kasık ara sıra oluyo canım sanki adet sancısıymış gibi dimi bugün temizlik yaptım belim nası ağrıyo bide böyle çıt çıt ediyo belim sanki kıkırdakmış gibi çıt çıt yani
[silindi] Minikanne06 çok yorulmamaya dikkat etmemiz lazım adet sancısı hiç çekmedim nasıl bilmiyorum ama çok kötü ağrıyor adet sancısına benziyor mu bilmiyorum inşallah kolay geçer sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi😍🤗
Mihribank Minikanne06 kıpırtıları 18. Haftada hissettim. 19. Haftada elim karnımdayken elimi teklemedi hanfendi. Cinsiyeti ne bebeğinizin kız bebekleri hareketli olur diyorlar ondan mı bilmem şuan 21 haftalığım durmuyor sürekli hissediyorum. Siz de 1 2 hafta içinde hissedersin heralde 😊
Minikanne06 Mihribank cinsiyetimiz erkek kuzu .. ya hantal bir bebek yada ağırbaslı bi bebiş olucak 😂😂
1987gokce Minikanne06 ah ah hele bir doğsa 60 günümüz kaldı inan yaklaştıkça zaman daha yavaş geçiyo sanki. Herşeyi hazır kuzumun öpüp kokluyorum, popişinden ısırmak istiyorum 😣😂 Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle zamanında kucağımıza almayi nasip etsin.
Minikanne06 1987gokce ısırma annesiii acıırr 🤗🤗 ya benim daha 4 ayım vae düşünsene 19 haftayım dahaa su gibi sağlıkla hayırla geçsin vakitler sıhhatlice alalım kucaklarımızaa 😍😍
1987gokce Minikanne06 öyle bir geçiyo ki o zaman inan dün gibi cinsiyeti öğrenmemiz. Sende anlamicaksin bi bakmissin 30 haftalik olmuşsunuz. Rabbim bundan başka tasa vermesin 😊
MelikeAkyzeliker Minikanne06 biz 24 hafta olacağız hala yoğun hissetmiyorum canım birgun hissediyorsam 3 gün hissetmiyorum