Ozlem23 Sevii bazen çok belli oluyo özellikle son zamanlarda daha haşin hareket ediyo kaç haftaliksiniz
ratatosk Sevii benim kız da sürekli yüz üstü yatıyor rahatsız ediyoruz dönsğn ekrana diye bu sefer de toto yu dönüyor ekrana🙈
Sevii halitefe akşam yatmadan önce yaptık konuşma sabah kontrole gitmeden yine yaptık ama banamısın demiyor. Çikolata falan yiyecem bu defa bakalım etkisi olucak mı
halitefe Sevii çikolata süt bende işe yaramadı ya bugünde aç gittim artık hatta önemsemedim o kadar umudum yoktu ki😅😅😅
Sevii halitefe umut kesilince oluyo ters totem yapınca. Bende yeterince yemeyip gidiyodum acaba aç olduğuna mı öyle yatıyo diye düşünüyodum napıcamı bilemedim
mom27 Sevii canım 19+2 haftaligim haftaya kontrolüm var bakalım bu sefer nasıl yatiyo 😍 bizde zoraki donduruyoruz doktor salliyo falan en fazla yan yatiyo👶🏻
Mehtap1605 Sevii canım bende öyleydim ama detaylıya gideceğim pazartesi günü onda görür emin ol için rahat olsun
Damlaltinay Sevii 22 canım, 2 hadta önce gittik ilk defa yüzünü görecektik, hem ters yatıyor hemde eliyle yüzünü kapatıyor 😂
Gamzii00 Sevii 26+0 bugun gittik kontrole tam dediğiniz gibiydi secde pozisyonu bir önceki kontrolde de ayni pozisyondaydi