Sevii Merhaba hanımlar ben 26+1 haftalığım dün kontrolüm vardı bebeğim yine yüz üstü yatıyordu geçen kontrolümde de yine yüz üstüydü. Aranızda benim kızım gibi sürekli yüz üstü yatan bebiş var mı🌸🤗
Meryemkale Sevii benimki biraz fazla rahat galiba hem cinsiyetini hem yüzünü hep gösterdi maşallah bi eli yüzünde ama tamamını kapatmıyor oğluşum kıyamıyo bana herhalde🧿🤣🤣
Adilekorkmaz Sevii bende hic goremedim yuzunu doktorum boyle olmuyo bebisi biraz rahatsiz edelim dedi ancak o sekilde gorebildim
_Ftma_ Sevii var benimki yüzünü daha hic göstermedi 35 haftalik hamileyim ya yüz üstü yatiyor yada sirtini dönmüs oluyor yada eli yüzünde 😂
Sevii Nuray23 ben hiç yüzünüde göremedim şimdiye kadar. Neden saklanıyo bu bebekler anlamış değilim😊😀
Nuray23 Sevii tuh seninki daha kotuymus😁😁 seni iyice meraklandirmak istiyor demekki annesi💕 saglikla dogsunlarda insallah 🤗
Sevii Nuray23 evet çok merak ediyorum kontrole gittikçe inşallah dönmüştür diyorum ama rahatını bozmuyor🐣
Sevii Meryemkale maşallah ona🧿 hiç merakta bırakmasın anneciğini. Benimkinin yüzünün profilini en son 13haftalıkken gördüm bidaha da hiç göremedim. Yüz üstü yattığından ölçüm de yapamıyo doktor. Saklanıyo hep
Sevii Adilekorkmaz doktorum kıyamıyo hiç dürtmüyo ama ben evde hareketlerini hissetmedim zaman dürtüyorum. Yüz üstü pozisyonunu ne zaman değiştirir bilmiyorum çok rahatına düşkün galiba
Mehtap1605 Valla kuzum seninki yine iyi benimki 2 Dİr bağdaş kurup oturuyor doktor hayret içinde 3 boyutlu fotoğrafını bile çekti bende 20 haftalığım en son bacak bacak üstüne bile atıyordu ama en sevdiği bağdaş kurup oturmak😅🤩
Sevii Mehtap1605 😀😀 kendine rahat olan pozisyonu bulmuş bebiş. Ben yüzünü göremedim diye takıyordum kafama ama artık endişeleniyorum doktor ölçüm yapamıyo hem detaylıda hem dün hiç göstermiyo kendini napıcaz bilmem
Sevii _Ftma_ sırtını dönük görsem yine yetecek hep yüz üstü yatıyo diye korkmaya başladım ana yureği işte. Sizini deyiştirmiş bari pozisyonunu inşallah kızım da değiştirir. Sağlıkla gelsin bebeğin cnm az kalmış kavuşmanıza🥰
Sevii Oykuaygun sağlığı yerinde olsun da anne meraktan çatlasın gitsin 😀 inşallah bidahakine gösterir yavrun🥰
archmom Sevii ahhh sormaa gecen hafta görmek için gittik yüzüstü yatıyordu bi yüzünü göstermedi . Yarında gel bakalım dedi . Gittik tüm gün hareketli olan kızım yine yüzüstüydü . Kızlar nazlı oluyor sanırım 😄bizde 25. Haftadayız
Sevii archmom çok çok nazlılar nasıl saklanacaklarını biliyolar. Peki doktor ölçümünü falan yapabiliyo mu cnm. Kızımın ayakları altta kaldığı için pek ölüçemiyo dr ve bacakları kısa dedi. Bacak boyu 24+2 haftaya uyumlu😕 Başka bir uzmana yönlendirdi inşallah herşey yolunda olur
Sevgiinur Sevii ay seninki yine iyi😂 benim oğlumu uyandırmak güç belaydı doktor eliyle ittiriyor oda tepki gelen yere elini ittiriyordu karşılıklı cebelleştiler ama oğlum kazandı göstermedi yüzünü 😂
halitefe Sevii y benim oğluşum öyle yüzü hep benim organlarıma doğru dönük her defasında poposunu ensesini görüp geliyoruz en son geçenlerde zar zor bir yan profil alabildik 😅😅🙈
Sevii halitefe utanıyor galiba doğum da gösterecek kendini. Benim doktorum hiç uraşmıyo döndürmeye rahatı bozulmasın diye. Sağlıkla gelsin oğluşunuz inşallah😊