Belki okuyana bir umut olur diye yazıyorum. Esimle korunmayi birakmistik bi anlik hevesle. Ne ister ne de istemez ruh halindeydik. Baktik ki bir iki ay olmadi, sonra nasıl olsa olmuyor diye korunmadan free takilmaya basladik. Oyle freeydik ki 10 11 ay hic gebelik testine ihtiyaç duymadik mesela. Bir yil doldugunu farkedince galiba bir şeyler var ciddiyetine bürünmeye basladik. Doktora gittk. Polip, polikistik over ve miyom üçü birden varmis bende. Doktor gebelik sansin düşük, ki zaten bugüne kadar da olmamis, reglinden bir hafta sonra gel ameliyat tarihini belirleyelim dedi. O ara ben hayatımda ilk kez gebelik testi aldim. Hatta 20li paket aldim. Reglimden uc gun once meraktan denedim. Tabii ki negatif çıktı. Bu arada her adetimden önce olduğu gibi yoğun karin agrim şişliğim var. Geleceğine yüzde yüz eminim. Reglimden bir gun once hadi dedim bi tane daha yapayim. İçimden diyorum cocuk oyuncagina cevirdin bu işi. Neyse yaptım silik pozitif… Ben sok. Folik asit kullanıyordum. Kesin o hormonlarimla oynadi, yalancı negatif çıktı diye düşünüyorum. Inanmadim hamile olabileceğime, cunku adet icin butun belirtiler yüzde yuz vardi. Bi kac saat daha gecti, bi tane daha yaptim o da silik pozitif. Esime soyledim, instagramdan butun buldugum kadin dogum doktoru hesaplarina mesaj atıyorum falan folik asit sonucu etkiler mi diye. Esim sokağa çıkma yasagina ragmen gidip eczaneden erken gebelik testi aldi. Cat o da pozitif. Ancak o zaman inanabildim. Ameliyati beklerken mucize geldi bizi buldu.