sltnbrk__46 HappyMom aşılama tedavisi ile hamile kaldım çok istiyordum ama olmuyordu çift cizgiyi görünce saatlerce ağladım mutlulukdan hala da inanamıyorum mucize gibi 😍😍😍
Bal00 Ben 3 gün üst üste mide bulantısı ve baş dönmesi ile uyandım normalde yaşamadığım bir durum olduğu için tahmin ettim zaten bekliyorduk test yaptım pozitif çıktı hemen evden çıktım doktora gittim keseyi de gördüm 🙏🏻 Yılbaşına denk gelmişti hep özel bir güne denk gelsin istemiştim ⭐️
Merineri Hiç hissetmedim, aksine adet belirtileri gibiydi. Arada gecikmelerim oluyordu şüphe de duymadım. Üstelik tiroidim var ve zordu hamile kalmam. 15 gün gecikince test yaptım ve şok olduk eşim ve ben. Mutluluktan ağladık ama bunu da söylemeden geçemem 🥰
TazeAnnee6767 Adetime 10 gün kala göğüslerim şişer ve acirdi benim adetim yaklaştı hiçbir belirtimin olmdgini hamile olacağımı anldm ve adetim 2 gün geçti test yaptım idrrda cikmdi ısrarla hamile olduğumu düşündüm ve acile gittim betam 13 çıktı çok yeni hamile olduğumu öğrendim 🤲😁
MinnieMouse HappyMom 8 ekim 2019 son adet tarihimdi, 7 kasim 2019 da hissettim ve mevlut kandiliydi yanlis hatirlamiyosam. Cuma sabahi kan tahlili verip donuste iki test alip yapmistim. 🥰
Eylulannesiii1 Korona testi yaptırdım pozitif cıktı. Sonra verilen ilacı kullanmadan once gebelik testi yaptım ne olur ne olmaz diye. Tek çizgi cıktı. Karantina surem bitti adetim de 5 gun gecikti heralde ilactandir diye dusundum. Ablam ve kuzenimin ısrarıyla gidip yine gebelik testi aldim hic umudum yoktu bir baktim ki çift cizgiiii tabiki çok sevindik. Ertesi gün hastanede kan testi yaptik 4 haftalık hamileymisim 🤲💜
Kbrgngr HappyMom 5.haftada öğrendim 😅 ama bilerek geç test yaptım belirtilerinden hissetmiştim hayal kırıklığı yaşamamak için geç test yaptım
Helin2121 Ben hissetmiyordum ama çevremdeki herkes hamilesin diyodu adet beklerken test ve kan sonucunda gördüm hala inanamıyorum
minikportakalinannesi HappyMom beşinci haftada öğrendik🌸 yeni evliyiz ama çocuğumuzla arkadaş gibi büyümek istedik hemen de çocuk olmaz diye düşündük çok şükür şuan iki aylık hamileyim içimizde bir mucize büyütüyoruz sayın anneler🥰
Emrah-Merve MerveCeren aynı şey benim başımada geldi doktor çocuğun olmaz dedi şimdi 7 aylık olduk 🥰❤️
Htc77 HappyMom evet hissettim yengemin cenazesine gidiyordum çıkmadan aynanın karşısına geçtim tuaf oldum içimde kelebekler uçuştu ve hamileyim dedim kendi kendime😊 sonra test yaptım ama çift çizgi çıkmadı ertesi gün doktora gittim 5 haftalık gebe oldugumu öğrenmiştim😊 allahım isteyen herkese nasip etsin inş.🙏
ayisigi3 Birumudumolsun benim de bir sol kasığım bir sağ kasığım ağrıyor daha regl tarihime 1 hafta var normalde son 1-2 günde ağrım olurdu. İnşallah benim de gebeliktir 🙏🏻🙏🏻