Deryaongun1 @Yasminaydemir normal sıra aldım hemde detaylı ultrason için doktor kendisi verdi bu işlem için randevuyu
Slnnn1 Deryaongun1 canım benimde 2 Li test temiz 4 lü 1/50 çıktı fetal DNA yaptırdık doktor tavsiyesiyle eğer ultrason da bir sorun yoksa 2 lide temizse fetal istiyorlar die biliyordum
edasaribek benide cok korkuttular igne bebege gelir bebek düşer ölür erken dogurursun die ama etrafta normal insanlar bile doktor kesiliyor bu tarz durumlarda malum🤷♀️
idiloska Soe artık burada da yapılıyor, Ankara’da ve İstanbul’da laboratuvar var, ben Aralık ayında yaptırdım 2400 liraya. 10-15 gün içinde raporu aldım.
Slnnn1 Deryaongun1 eger ultrason da ve 2 Li test temizse genelde temiz geliyor canım çok şükür sorun çıkmadı ama için rahatlıyor en azından
Deryaongun1 @Slnnn1 işte ben 2li test yaptırmadım detaylı ultrasonda da bişey çıkmadı ama inşallah bişey yoktur 🙏 yaptırmadım yani öyle bekliycem doğuma kadar
Yasminaydemir Deryaongun1 en iyisini yaptin benimde ultrasyon guzel cikti kanda down sendromu diye cikti ozele gittim ensesi kalin olan bebekte oluyr dedi masallah cocugun ense ince dedi nazal kemigide var dedi saglikli dedi bende riskli gebwlige gitmeyi hic istmyorum cocugum ne olursa olsun dogurmak istyrum ins sag saglim dunyaya gelr aminn
Deryaongun1 @Yasminaydemir inşallah bişey olmaz bebeğinde bişey yoktur bende dua ediyorum öyle merak içerisinde bekliycem Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Yasminaydemir Deryaongun1 bide sana bisey sorcam ultrsayonda bi kagit veriyorlar orda kalp atis hizi felan yazyor orda senin NT kac mm yazyor