Meltemmkbs Kızlar 16+4 olduk suan bebeğininin hareketlerini hisseden var mı ben suan hiç bişey hissetmiyorum biliyorum henüz erken ama sanki ilk başlarda içimde böyle kelebek uçuyor gibi etkisi var dı suan yok normal mi acaba 😒
bhtrolcay Meltemmkbs Merak etme canım tam anlamıyla 18.haftadan sonra mink minik kıpırdamalarla başlıyor😊hmileliğin en güzel en anlamlı duygusu tadını çıkar dünyaya gelince en çok onu özlüyorsun…🥰
Bilge1234 Meltemmkbs 17.haftamda hissetmiştim ilk şimdi 23 haftalığım artık baya baya hissettiriyor kendini sende 1 2 haftaya duyarsın hissedersin tam anlamıyla 🌺🌺
Tugceonur Meltemmkbs 8 aylığız hissetmekden uyuyamıyorum 2 saatlik uyku ile duruyorum merak etme yakında çok güzel hissedersin 😂😂🙋🏻♀️
Aras13 Kızlar bende 18haftalık hamileyim ilk gebeliğim göbeğimin hemen alt kısmında nasıl desem bazen damar atması gibi göz seğirmesi gibi şeyler oluyo özelliklede otururken yatarken haraketlerini mi hissediyorum acaba bu haftalarda hissedilirmi
Tugceonur Aras13 Hıçkırık o bebeğin tam anlamıyla 20 haftadan sonra minik darbelerini sürtünmesini hissedersin sonra geceleri uyku bile uyuyamazsın 🦋
Nuray23 Meltemmkbs cook normal. 20 haftadan sonra hissetme ne iste o zaman cok net anliycaksin canim 28.haftaya kadarda duzensiz oluyor sonra hergun hissetmeye basliyosun💕 allahim herkese nasip etsin
Meltemmkbs bsrasd bendensin canım sende daha erken sanırım bizde en kısa zamanda hissederiz inşllh 🙏🏻🙏🏻♥️🧿
Meltemmkbs Nilasyamom inşallah canım rabbim hepsine sağlık versin sağlıklıdır içini ferah tut sende 🙏🏻😍