TansuB Kizlarr 10+2 haftalik hamileyim 1, 2 hafta sonra ikili test icin doktora gitcem cinsiyette belliolmaya baslar mi sizce yoksa daha erken mi
Aygul01 TansuB 15 haftamda ogrendim 11/12 hafta daha cok erken. Yanılma cok olur. Biz yanılma olmasin dedik 15 haftayı bekledik emin olmak icin 😊 Öbür türlü acaba dogru mu filan oluyor.. Bide bizim icin farketmiyordu kız erkek ikisinede razıydık o yüzden hiç acele etmeye gerek duymadik 😊Sizde Acele etmeyin bence.
bhtrolcay TansuB tam 13 haftalıkken %90 erkek olduğunu gördük noktasndan😄 çok şükür bi tosbikim oldu.💕
Mom726272 TansuB ben ilk hamilieğimde hep devlete gittik aylık muayeneye 6/7 sefer bacakları kapalı dedi doktorum göremedi 28. Haftada öğrendim inanır mısın 😅😅😅
Anne_yim TansuB daha çok erken, en erken 16. Hafta belli oluyor ben dün öğrendim 16+2 yim.16 haftasindan önce göstermeye biliyor
Meyraaaaaaa0 12.haftamızda erkeğe benziyor denildi, 16.haftadan sonra kız denildi, 25.haftamızdayız cinsiyetimiz kız. İlk haftalarda yanıltıcı olabiliyor. En iyisi detaylı ultrasonu beklemek bence 😌
Meyraaaaaaa0 TansuB 20-22.Haftalar arası oluyor. Orda net sonuç veriyor çünkü detaylı bir şekilde bebeğin bütün organları inceleniyor :))
TansuB Aygul01 evet bizimde ilk bebegimiz oyuzde ikiside olur ama iste bi merak 😊 allah bagislasin hepimizinkini 💕
Meyraaaaaaa0 TansuB Beklemek güzeldir dee, insan merak ediyor bi kızım daha var mesela, erkek olduğunu duyunca çok heveslendi şimdi kız olduğunu kabullenmek istemiyor 🤨 ismini bile hazırlamıştı bizim prenses 😌 Ama hayırlısı tabiii, sağlıklı olması önceliğimiz 🙏🏻
Aylin_dzgn 16 haftalık hala ogrenemedik bacak arasında kordonu var gostermemekte ısrarcı sanırım🤗bekliyoruz bizde
Busra2706 TansuB 12+4 te detaylıda %70 erkek dedi 15. Haftada kesinleşti şuan 20. Haftamdayım değişmedi. Aslında perinatologlar bebeğin kemik yapısından bile anlayabiliyorlar.
Mnevvr53 Merinosunannesii bende 12+5 kordon degilse erkek dedi 16+5 de cikintisi var erkek gibi dedi 😀 zaten cikintisini gorduyse erkek bizimkilere hep erkek dedim cikintisi varsa yani erkektir diye insLlH yalanci duruma duşmem 😀😀😀