Nvkdkdkd bak güzelim sağlıkçı olabilirsin okumuş olabilirsin. Doç. Misin hayır prof musun hayır. O yüzden fazla kurcalama. Belki askerde adam aynı havluyu kullandı baskasinda olan ona da geçti. Ne gereği var cinsellik diye diretmeye. Bekarliginda yapmış olabilir. Orası beni hiç ilgilendirmez. Ben elimden geldiğince sağlığıma bakmaya çalısirim. Tedavimi olurum. Herşey Allah’tan o yüzden kimsenin hayatını fazla kurcalama. Senin doktor olduğunu sanmıyorum. Çünkü doktor falan olsan bu şekilde yaklasmazsin insanlara. Daha üstü kapalı güzel bı şekilde konuşursun. Ve başka alternatifler sunarsin. Google bile senin aldığın eğitimin 5 kat fazlasının bilgisini veriyor o yüzden git bı araştır okumussun ama konuya aşina olamamissin. Bu yüzden yok üni. Okudum falan diye ortada gezmeye gerek yok. Okumuş cahil denir bu tür insanlara. Sana başına gelsin demedik. O kadar eminsin ki yazdıklarından bir gün başına gelirse o zaman başka şeylere ihtimal verdiğinde biz gelelim aklına dedik. Heleki eşinde yok sende varsa. O zaman eşinde senden suphelensin böyle bı dünya var mı. Kendine toz kondurur musun hayır o yüzden kimseyi suçlamaya suçlusun sensin gözüyle bakmaya gerek yok.