EmineGneDemir Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep erkek olacağını hissediyorum bende 16 aralıkta kontrole gidicem haziran erkek bebek ayı gibi gözüküyor anlaşılan 😂
Ebru22 supermomsuperbaby hayırlısı olsun inşllah ama haziran ise doğum %80 erkek öğrenince haber ver merak ettim 😃
BraAltun Sulegorkemakyol merhaba. Benimde 10+3 haftalık. Lekelenme şeklinde kanamam oldu düşük riski diyolar buna oyüzden progstn alıyorum ve dinleniyorum bol bol. Bebeğimin cinsiyeti daha belli değil, ultrasonda hareket ettiğini ellerini ayaklarını gördük şimdilik bu yetiyor bize 🤗 2 haftada bir kontrole gidiyorum
Sulegorkemakyol BraAltun insallah saglikla kucagina alirsin progestan kullaniyorum evet ama benim doktorum her hafta cariyo mesala bu hafta lekelemem oldu hep ic kananm oluyodu cunku cumartesi bir daha gidicem 10 gunluk surecte 4uncu kez gitmis olucam o yuzden merak ettimde
MeltemOlgun Sanırım haziran anneleri hep oğlan mı ne😍 bizde 12 haftalık olduk bakalım haftaya doktor bi tahmin söyleyecek inşAllah🤰🏻❤
Ebrudagli Kizlar ikili testte hcg si 50 ve uzeri çıkarsa bebegn cinsiyeti kiz demekmis. Bu konuda bilgisi olann varmi.
anneyimben12 Mayis sonu yada haziran başı gibi olacak doğum allah nasib ederse şimdilik oğlumuz olacak diye biliyoruz %85 erkek 😊 Adıda Ömer Asaf olacak inşallah 👶
m-u-n-e-v-v-e-r anneyimben12 aynıyız sanırım bende mayıs sonu haziran başı gibi 🤗 15 haftalık oldum daha öğrenmedim cinsiyeti yarın kontrolüm var çok heyecnlıyım 😍
anneyimben12 m-u-n-e-v-v-e-r 16+5 im erkek diye tahmin etti doktor hala tam net bi bilgimiz yok bekletiyo resmen bizi 😊
Duygumm333 tugcemre bu arada instagramdan ekleyip ozel msjdan haberleşiyorlarmis buradaki hamişler🙂 instagramin varmi?