Arass__ 34+0 olduk ve sag kasık agrısı çeliyorum kac saattir. Ayagım uyuşmuş durumda agrıdan. Bu haftalarda böle olan varmı daha önce bir erken dogumum oldu cok korkuyorum😩😩. Hastaneyede gitmiştim gündüz herşey normaldi neden böyle oldugunu anlayamıyorum.
istanbul3434 Arass__ canim oncelikle bi sakin ol bebegin de stres olmasin. Doktorunu aradin mi? Kasik agrisi duzenli araliklarla mi geliyor dakika tuttun mu? Simdi kasik agrisi rahim genisledikce olur ama senin erken dogum riskin varmis madem burda ne soylesek yanlis olur en iyisi sen bi doktorunu ara canim. Doktorunu arayamiyorsan acile veya 1 saat kaldi saglik ocagina gidebilirsin. Önce sakin ol ama her sey yolundaysa da bebegi bosu bosuna germe icerde.
Zeynep0606 Arass__ kasik agrisi tek basina dogum baslamis anlamina gelmiyor cnm belden kasiga dogru gelen agri ve sıklığı onemli
diyhomelif Arass__ bende gaz sancısından olmustu yani bende dedim kesin erken doğum ki öyle bir riskim vardı..
Arass__ Dilara1503 bende hiç yanma faln olmuyor, sizde varmıydu belirtileri yoksa sadece kasık agrısımı. Bende yarın bırakıcam tahilimi inş temiz cıkar. İlk bebegimin suyu erken gelmişti bunda da öyle olucak die ödüm kopuyor. 37 ye bir ulaşabilseydik
Fatosssssss Arass__ ya çok önceden yazmışsınız ama ben de aynı haftadayim ve sol kasık agrisi var bende de . Yürütmuyor. Ayağa dahi kalkamıyorum doğru düzgün . Uzaninca iyi geliyor. Nedir bu acaba enfeksiyon müdür bebek aşağı mi iniyor erken doğum mu?