Kızlar bende doğurdum. 25 Ocak planlı sezeryan günümdü. 22 Ocak Cuma günü nst kontrolümüz için gittik ve doktorum hemen sezeryana alınmam gerektiğini söyledi ki zaten bende artık doğurayım diye sabırsızlanıyorum. Ailelerimize haber verdik tabi onlar da bi telaş hastaneye koştu hepsi. Alel acele beni hazırlamaya başladılar,beni bi korku heyecan aldı sormayın. Eşim sakinleştirdi ve sonra anestezi uzmanı epiduralimi taktı. Bu arada epidurali özellikle isteyin o kadar rahat ki anlatamam size. Artık ameliyathaneye inebilirdik çok gerilmiştim. Ameliyathane ekibi ve anestezi uzmanım,doktorum o kadar iyilerdi ki,hepsinden Allah razı olsun. O kadar güzel karşıladılar ki bizi tam tersi kahkahalarla girdim çıktım. Müzikler açıldı sohbetler edildi hiç böyle hayal etmiyordum herşey çok güzeldi. Veeee o an ilk boranım geldi 2500 kilo 44 cm 1 dakika sonra baranım geldi 2750 46 cm rüya gibiydi bana gösterdikleri an bunlar benim mi dedim.daha sonra götürdüler odada görüşmek üzere hazırladı hemşire ablaları bende 20 dakika sonra çıktım odaya,oğluşlarımda arkamdan geldi hemen emzirdim onun dışında mama da verdim. Eve gelince mamaya devam ettik hem emziriyorum bende mama veriyorum duyuramıyoruz çünkü paşaları 😂eşimde o kadar korkmuş ve heyecanlıydı ki onu öyle görmek bile mutluluk vericiydi. Rabbim. Dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Yarı kırkımız çıkmak üzere alıştık sayılır birbirimize. İkisi birden uyanınca zor oluyor ama o kadar güzeller ki uykusuzluk gözünüze bile gelmiyor.