gunsa1 Zeynepeflininannesi öğrenmeden önce yani 3-4 haftalıkken inanılmaz derecede kasıklarımda ağrı vardı bi anda bıçak saplanır gibi oluyodu ama şu an hepsi geçti 7 haftalığız 🙏
Zeynepeflininannesi gunsa1 ne güzel çok şükür kurtulmuşsunuz 🙏 benim 21.haftam ve halen aşırı şiddetli agrı cekiyorum gebe kalmadan önce yumurtalıklarımda büyük kisler vardı onunla alakası olabilecegini düşünüyorum 😔
Ozlemyeni Zeynepeflininannesi bende cok agrilar cekiyorum 15 haftalik.benim plesenta asagi donmus ondanmis bu sancilar.kasikta oldugunda buyume batmasi demisti doktor.adet sancisi olursa bebek plesentayi ittiriyo demisti
Zeynepeflininannesi Ozlemyeni bide ben bebegimi cok aşşada kasıklarımda hissediyorum sizdede oluyormu assa da hissediyormusunuz
Ozlemyeni Zeynepeflininannesi evet henuz yukari cikmamis benimkide.ama doktor sorun yok dedi.24 e kadar yolu varmis yukari cikmasi icin
Ebrulisss Benimde oyle agrilarim var 22 haftaligim ozelikle hapsurunca cok oluyor doktorum gayet normel demisti , enfeksiyondanda olabilir bende enfeksiyonda vardi . Cok sukur gecti agrilarimda azaldi bi doktoruna gozuk istersen canim
Zeynepeflininannesi Ebrulisss aynen canım bnmde işte yumurtalıklardaki kistlerden oluşabilecgini düşünüyorum doktor fitil vermişti 3 tane oda bitince tekrar agrılar cogalıyor inşallah gecer benimde🙏
Ebrulisss Zeynepeflininannesi insallah gecer biran once kistinde etkisi olabilir rahim buyudkce belki baski yapr dedigim gibi kontrolunde doktoruna danis bi insallah bi problem yoktuur . Eminimde yoktur yani saglicakla kucağına al 🤲🏻🥰