Tugce0158 Azraamine Hayırla sağlıkla gelsin inş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş o vaktini bekliyordur 😊37+1 bende erken gelme diye dua ediyorum 😂
istanbul3434 Azraamine 38+5 ne yalanci sanci ne nstde sanci hiiiic tık yok bizde de. Bebek siyatik sinirime bastigi icin topalliyorum yardimsiz yuruyemiyorum o yuzden squatlar falan da hayal oldu. Yattigim yerden yardimsiz dogrulup wcye gidebilirsem sukrediyorum
Basakcum Eşimin iş toplantılarından kardeşimin arkadaşlrına kadar gündemde “doğmadı mı hala yeaaa ” sorusu hakim ve fakat bizimkinin hiiiiiiç kımıldayası yok. Cidden ben artık umudu kestim. Ömür boyu bu karınla yaşıyacaksın deseler garipsemem sanırım 🤣
Haticeburann deryamehmet35 ayy benimde yarın olacak çok heyecanlıyım, müsait olunca paylaşır mısın burası ilee yaşadıklarını🤩
F-Gemi Azraamine 39 haftalık oldum nişan geldi sancı yok bebiş keyfinde ama herkes 4 gözle bekliyo😂 bizimkide naz peşinde sanırım🤭
Haticeburann Azraamine bugün 39 haftalık olduk dün nişan geldi ama onun dışında herhangi bir belirti yok🙊 yarın sezeryan olacağım, kavuşuyoruz inşallah🤩