Ayssmom Mlygkmngl decavit, omega3, D vitamini, kan hapı, enfeksiyon hapı kullanıyorum vitaminler bebeğede sanada kilo aldırabilir kan hapı kullanıyorsan daha çok alırsın çünkü şahsen bende doyum hissimi kaybettirdi doymuyorum 😂
babyandmom1 Mlygkmngl kişiden kişiye değişebilir kimine çok iştah artışı yapıp kilo aldırırken kimine bir etkisi olmuyor kimisinin midesi bulanıyor bu ilaçtan kimisini hiç etkilemiyor. Bünyenize bağlı
Bllikli Mlygkmngl benim doğumuma 1 ay kaldı canım folik asit bıraktıktan sonra başladım kilo felan aldirmadi
058elf Mlygkmngl bende aşırı kilo alımı olmadı 28. haftamdayım toplam 5 kilo almışım 12. haftadan beri decavit, demir, vitamin kullanıyorum
Mlygkmngl babyandmom1 anladım teşekkür ederim bende bulantı ve çok afedersiniz kusma yaptı dediginiz gibi değişiyor bünyeden bünyeye demek ki
Ayssmom Mlygkmngl 34+0 haftalığım folik asiti 12.haftamda bıraktım decavit kullanmaya başladım 24te balık hapı ve kan hapı 27 gibi D vitamini eklendi
Bllikli Mlygkmngl evet az kaldı canım ben sadece 4 kilo aldım kendime hiç kilo almadım sadece hafif karnım çıktı o kadar
Hayat_2019 Mlygkmngl 21. Hafta dayım bana aldırmadı iç karnım genişmiş karnım bile çok yok kalçam çıktı biraz o kdr
Ada_cn Mlygkmngl ben doğumdan sonrada 4-5 ay kullandım ilaca bağlı bir kilo almadım yani. Hamilelikte 16 kilo aldım ama aşırı yerdim az bile aldım bence 🤣 6. Aya kadar 6kg aldım son 3 ay 10 kilo almıştım. Doğumdan sonrada devam ettim emzirdiğini için kan ve vitamine bir süre daha aksine bütün doğum kilolarımı hızlıca verdim bünye meselesi bence 🤷🏼♀️
Albiina05 Mlygkmngl ilacı aldıktan sonra çok acıktırıyor beni yersem de alıyorum haliyle. O esnada kilo yapmayacak şeyler tüketmek gerekiyor