Cennetulmeva Ayra Rabbim hayırla zamanında kucağını doldursun kardeşim ayetel kürsi okudum ❤️ Hiçbişey olmaz Allahın izniyle🌺
ozgeekzy Canım ayetel kursi okudum, bir şey olmayacak Allah’ın izniyle. Evladını sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏
ErdemSeda Ayra okudum canım Allahtan insallah bisey olmadan yavrunu hayırlısıyla kucagina alırsın insallah saglikli sihhatli 💜
Paula Ayra ben de okudum. Allah niyetlerini kabul etsin, güzel sonuçlar almayı nasip etsin ve evladını sana bağışlasın ✨🐣
Ayra Hatiii dua etmek bizden şifası rabbim elbet rabbim hepinizden güzel dualarınız içim razı olsun inşallah bişy yoktur 🙏
Ayra esmerella_06 sağol canım Allah razı olsun inşallah çıkmaz bi sorun🙏 İlk gebeliğim 10 haftalıkken sonlandı kalbi durdu 😥 ikinci gebeliğim 12+3 te sonlandı akrani bebek dediler kafatası gelişmemiş dediler aldırmak zorundayız yoksa rahmini bile Allah korusun kaydedebilirsin dediler mecbur onu da aldırdık . Şimdi şükür 22 haftayı gördük bebeğimi hissediyorum inşallah sağlıkla vaktinde kucağıma almak nasip olur bu sefer🙏
Muzice Ayra Ayetel Kürsi okudum canım rabbim evladını sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli bir şekilde sıkıntılarını gidersin inşallah
Canan_suatefe08 Ayra okudum canm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlı zamanda kucağına almayi nasip etsin iyi düşün iyi olsun Allah var herşey var Elhamdülillah 🤲🤲🤗
Ayra Canan_suatefe08 elhamdulillah 🙏rabbim hayırlısıyla sağlıkla vaktinde kucağıma almak nasip etsin inşallah 🙏 sağol kardeşim Allah razı olsun 🙏
Ayra Btl_akkrt Allah razı olsun canım etmez miyim rabbim sana da sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah evlat acısı yaşamazsın inşallah 🙏