Anneler hamileleer lohusalar anne adayları duanıza çok ihtiyacım var. 22+0 günlük hamileyim. İki hafta önce sabah uyandığım da pijamam dahi ıslammıştı hemen doktora gittim baktı bebeğim suyu da bebekte gayet iyi dedi fitil verdi 3 gün arayla kullan dedi içinde sadece iki tane vardı . Bazı sabahlar uyandığımda yine biraz ıslaklık oluyordu ama her gün değil özellikle gün içinde hiç olmazdı . Bugün çok oluyor özellikle akşamdan beri. Kaç tane peçete değiştim . Çok korkuyorum iki kaybım daha var benim için birer tane ayetel kürsi okurmusunuz adım Ayten . Bebeğime bişey olmasın sağlıkla vaktinde kucağıma almak nasip olsun 🙏 yatın kontrole gideceğim kötü bişey çıkmasın diye 41 tane ayetel kürsi 10 tane Yasin adadım kendimce . Okuyabilen varsa Allah rızası için en azından birer ayetel kürsi okuyabilir mi kimin duası kabul olunur bilinmez . Rabbim hepinizden razı olsun kimseyi evladıyla sınamasın kimsenin kucağını boş koymasın 🙏 benim yavrumu da bana bağışlasın 🙏🙏 korkudan düşünmekten uyuyamıyorum