Minnak-kiz66 Gizmolata internet ile yaptiniz cocugu diyor bana ay,doktorlara uyarsaniz oho evin yolunu bulamazsiniz falan diyor
Gizmolata Minnak-kiz66 doktora değil senin diplomana uyarız de o zaman Allah Allah gerçekten devir değiştiğini kabul etmicekler asla
Pamugunannesi1 Minnak-kiz66 Tabi ki size bırakmak zorunda yanından bir dakika ayrılmayın kaşla göz arasında yapıcağını yapar eski kafadan olan insanlar bilinçli olmak burda çok önemli bu kim olursa olsun sizin yaptığınız doğrudur başkasının yaptığı yanlış çünkü doğacak çocuğunuzun acısını siz çekiyorsunuz kimse değil
Minnak-kiz66 Pamugunannesi1 3 aylik bebek ek gida da bizim yedigimiz corbayi yemeklerin suyunu nasil icsin ya da nasil sindirsin 3 aylikken vereceksiniz diyor.Ayrilmam zaten su laflarindan sonra bakalim neler yasicsz 😄
Minnak-kiz66 Gizmolata Sadece kendi bildikleri kendileri nasil yetistirmisler diye onu ornek veriyorlsr simdi ki sonuclar resmen vitaminle dogan biri o yuzden ne beklersin bu nesilden
Pamugunannesi1 Minnak-kiz66 Allah aşkınaaaa kaynananız gerçekten problemli biraz kusura bakmayın o bebeğin midesi ne ki o yemekleri yesin biraz bilgi ben sütüm yettiği kadar ek gıda mama bile vermek istemiyorum çocuğuma gerçekten konuşun kaynananızla sizi dinlemiyorsa eşinize söyleyin o söylesin çocuğu çatlatır Allah korusun
Gizmolata Minnak-kiz66 siz ona bakmayın müsade etmeyin artık bebeklerin altını değiştirirken bile tabşan gibi ayaklarından tutup kaldırmıyoruz yan çevirerek temizliyoruz kalça çıkığı falan olmasın diye. Hiçbişey eskisi gibi değil anlamıyorsa siz müdahale edin lohusasınız alınanda alınsın
gebe1234 Minnak-kiz66 hastanelerde duvarda bile yazıyor ilk 6 ay anne sütüyle besleyin su vermeyin diye su ihtiyacını süt karşılıyor
Haticearen Minnak-kiz66 6 aya kadar verilmez hiç bir şey zaten anne sütü karşılıyor hepsini Allah’ım.bunu insanlara anlatmak ne kadar zor benim.kaynanada.eltiye anne sütü doyurmaz ekmek le.yedir demiş 😂 herkes bildiğini okuyor ya
Kmndas Minnak-kiz66 kuzenimin karışı doğum yaptı yurdışında yaşıyorlar 3 buçuk aydan sonra ek gıdaya başlatmış doktor biberondan mama içer gibi su içiyor şok oluyorum daha 6 aylık olmadı kaşık maması yemeklerden herşeyden yiyo normal burda diyo bize bizim ağzımız açık izliyoruz ablama da 4 buçuk aylıktı doktor ek gıda ver yavaş yavaş dedi sütü de yetiyor ama başladı oda su çok vermedi çay kaşığıyla bi iki kaşık doktoruna sor sen canım gene
Brcklc Ben hem anne sütü hemde su vermeyi düşünüyorum bence su hayattır zararı olacağını düşünmüyorum suyun yeride ayri kendi fikrimce alışması için azda olsa vericem.az buyuncede herşeye alışsın diye tadımlık vericem ilerde zorluk yaşamamak için.
Gokmer Minnak-kiz66 yazıları okurken benim kaynanamdan bir tane daha varmış dedim.birebir aynı cümleler 🤣
Meloss37 Minnak-kiz66 doktorum anne sütü alan bebeğe su vermeye gerek yok anne sütü karşılıyor ama mama verilirse vermede sakınca yok demişti doktoruna danış istersen kuzum sende
Minnak-kiz66 Meloss37 Ya Suan konuyla alakasız ama bir sey sorucam.Ben 13 haftalikken yuz ustu yatinca boyle igne batiyor gibi olurdu.Simdi 15+1 yuz ustu yatinca hic bir sey olmuyor bebegime bir sey olmamistir demi
Meloss37 Minnak-kiz66 yok kuzum sanmam çünkü bende yüz üstü yatmayı çok severdim doktoruma sorduğumda Bi zamandan sonra zaten yatamıycaksın karnın buna izin vermiycek demişti öylede oldu ama sen biraz daha dikkatlı ol kuzum yatmamaya çalış çünkü herkes bir değil bebişte büyümeye başlamış hareket etme zamanlarına geliyor bebişin❤️
blueberyy00 Minnak-kiz66 anne sütü içiyorsa verilmez ama mama içiyorsa sadece mamadan sonra bir çay kaşığı ağzı temizlensin diye ver demişti kuzenime doktoru mantar enfeksiyonu felan olmasın ağzında mama kalıntısından ama sadece mamayla beslenen bebeklerde