Bsraao canım başka doktora da git istersen. benim rahim filmim normal çıktı özelde çekim yaptırdım. Ankara şehir hastanesine gidiyordum detaylı ultrasonda pıhtı yada polip olabilir dediler.13 mm birşey gördüler. Dr histeroskopi yapılacak dedi.ama özelde yada başka bir hastanede yaptır biz yapmıyoruz dediler.
Neyse ben özel bi hastaneye gittim orada muayene oldum dr.tüm muayeneleri yaptı bir sonraki adet bitiminden hemen sonra yapalım dedi. Herşey hazırdı.
Arkadaşım bir tüp bebek merkezini önerdi orada prof.a muayene oldum ve histeroskopiye gerek yok sende hiç birşey yok dedi. Neden gerek gördüler ultrasonda bakti hiç birşey yok rahim filmi temiz dedi. Hatta tüp bebek yapın hocam dedim 3 yıldır istiyoruz tüm tahlillerimi verdim ve hoca kabul etmedi.tup bebeğe gerek yok kilo ver hamile kalırsın boşuna vücuduna ilaç girmesin.kilo verince yine hamile kalmazsan gel başka bir tedaviye başlayalım dedi…
Yani nacizane tavsiyem bu tarz durumlarda bir doktorla kalmamak lazım.her doktor farklı öneri veriyor. Tabi senin durumunu detaylı bilmiyorum ama istersen başka doktora da görün tahlillerini rahim filmini al götür bakalım ne diyecek…
Yine histeroskopi derse yaptirirsin