mrvears 34+4 haftalık hamileyim ve kanamalar yaşadığım için hamileliğimi hep istirahat halinde geçirdim ve evde hareket halindeydim şu an da şimdi merak ediyorum benim gibi olup normal doğum yapan var mı
Rumeysa10 mrvears canım inan ki onunla alakası yok doğum nasıl olur yapıya bağlı kadın var sabah akşam hareket halinde ama sancısı var açılması yok benimde kanamam oldu tüp bebek bide serklajlıyıö sürekli istirıhat ediyorum bakalım nasip hayırlısı
istanbul3434 mrvears ben de merak ediyorum bunu 38+5im ve siyatik sıkışmasindan topalliyorum yardim almadan kalkamiyorum bile birak yuruyusu
Duygusuz mrvears ilkinde hep hareket halindeydi sürekli yürüdüm merdiven cıktım cok zor bir dogum yaptım bu hemileliğiöde tam tersi hep yattım bakalım bunda nasıl olacak
mrvears Rumeysa10 tabiki öyle canım. Ama hep yürümediğim hareket halinde olmadığım için normal doğum yapamazsın diyor etrafımdakiler
mrvears istanbul3434 çok geçmiş olsun canım. Ama hamileliğimin başından beri yatıyorum özellikle ilk 6 ay hep yattım tuvalete ve doktora gittim sadece sonrasında sadece yemeğimi yapıp evde dolanmaya başladım