maviscik77 El-Bâtın: “Yüceliği gizli olan. ” Allah ın isimlerinden olan Batın sizce nasıl kızlar etrafınızda var mı hiç ben bir kere duymuştum sadece birisinde
Bdp maviscik77 batın ismini duydum etrafımda koyan var ama allahın 99 ismi verilmemeli araştır istersen bizde çok zorlandık isim konusunda
Dyg61 maviscik77 koyulması uygun bir isim değil bence üstelik Allah (subhane ve Teala ) ın ısımlerının basına Abdul diye eklenmesi gerekir yani Abdulbatın olur Batın olan Allah’ın kulu şeklinde
Bdp maviscik77 biz kuranda geçiyor diye Ahlas Bera koymaya karar verdik anlamı da güzel belki fikir olur
leylosule maviscik77 Allahın isimleri ve sıfatları konulması doğru değil diye biliyorum oyüzden hep Abdüssamed, Abdurrahman gibi konulmasını önerirmiş Efendimiz de
1kedi1baby maviscik77 bildiğim kadarıyla a uzun okunuyor ama batın dediğiniz zaman karın bölgesi anlamına geliyor🤷🏻♀️
Rumeysa10 maviscik77 allah nasip ederse kızımız olacak babası isim bulmuş elisa cennet kapısında bekleyen meleğin adıymış ben çok beğendim
Buketkucuk maviscik77 kuzenimin çocuğunun adı berke batın. Çok akıllı, temiz yürekli bir çocuk bence güzel bir isim🙏🏼❤️
maviscik77 Bdp bizim birinci ismimiz Osman olacak onun yanına bir şeyler arıyorum sizinki de çok güzel 🥰🙏