minik_kalbim Birgul son 99 yazdiğim günler ne çabuk gecti şuan son 28 günüm kaldi uygulamaya göre sezeryan olacagim 39 da alinirsa 22 gün 🥴 korku heycan panik ne ararsan var 🤦♀️
Birgul minik_kalbim ayy gerçekten miii çabucak geçiyor yanii😂😂 sağlıkla gelsin inşallah bişeyinz kalmamışş😇
Birgul minik_kalbim bana da ilk başlarda geçmiyo gibi geliyodu ama 15. Haftadan sonra falan çabuk geçti gibiii 25 hafta bitmek üzere bileee 🙈🥰
Birgul Sevgikarabulut aa gerçekten aynıyıızz kız bi dee🥰🥰 sağlıkla gelsinler artık bi an önce sevelimm koklayalımm🤲🏻🌸
Ayseege6156 Birgul evet gerçekten çok heyecanlı hele eşim bendende heyecanlı birde doğuma giricek benimle evde antrenman yapıyoruz halimizi görseniz 😅😅
Gulsurmeli Birgul Hatırlıyorum öğrendiğim zamanı çok çabuk geçmiş gibi gözüküyor gözüme ama aynı zamanda yerimde sayıyorum sanki tuhaf bir döngü içersindeyim sanırım 🤭🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Birgul Gulsurmeli insan gerçekten öyle oluyo 😀 geçmiyo ya bitmiyo sanki yıl olmuş gibi geliyo bi de ilk öğrendiğimiz zamanları düşününce yaa ne çabuk geçti aslında diyoruz 😇
minik_kalbim Birgul şuan en enerjik zamanların öyle degil mi 😀 kıymetini bil valla ben 24den sonra hep atik davrandim hep ev temizledim taki 28e kadar sonra bi modum düştü düşüş o düşüş😂
Nzrtnrvrdi Birgul bitti şükür ama bu sefer bende bittim ilk gebeliğim çok rahatti bu kız beni bitirdi 😂😂