Asena60 Kız ne uğraşıyorsun Allah aşkına boşver 30 lira için zaman harcamana değmez. Bundan sonra takip edersin daha mantıklı 🙏🏽
Bebeque16 Indirimli bir ürünü değiştirmek istediğimizde onlar hemen fiyat farkı çıkarıyorlar, e utanmıyorlar da. Siz neden utanasınız:))))
Cansu101706 Merve1192 canım 2017 yılında colinste çalışıyorum. Kızın biri 300 liraya mont aldı ve giydi gitti. Ertesi gün mont 150 tlye düştü kız geldi ben bunun iadesini istiyorum dedi. Hediye çeki yaptık. Kız montu ve üzerine 150 tlilik bir ürün daha aldı gitti. Sana kimsenin bir şey deme hakkı yok. Parayı birlikte kazanmıyorsunuz
Merve1192 Cansu101706 teşekkür ederim 💕 buraya yazmasam cesaret edemezdim ama yarın gidip ben de iade etcem 😊
Merve1192 Cansu101706 Meryemervee Fio_fff aannepandaa Baobap Cepni Medine_25 Hepinize teşekkür ederim beni cesaretlendirdiginiz için gittim mağazaya en arkada bebeveyn bölümü varmış müşteri hizmetleri yani😊 ben bunları dün almistim gece sms geldi bugün indirim varmış iade edip geri almak istiyorum dedim hiç sormadan hiç tepki gostermeden hemen iade aldılar bı alışveriş çeki verdiler ürünleri de alarm taktilar hemen geri aldım ekstra ürün seçtim ve alışverişimi tamamladım🤭 hiç utanılacak bir durum yokmus. İade alan çalışana belki size garip gelir ama az bir fark yok falan dedim yok yok öyle şey mi olur dedi gayet sakindi 🥰
Meryemervee Merve1192 evet ürünler arabadaydı hatta mağazaya giriş çıkışını yapmalıyız dedi ordaki çalışan ama sonra boşuna taşıma diye bir şekilde halletti ama senin kıyafetmiş yanında götür iade edip geri alırsın aynılarını.. bize fiyat farkını da fatura olarak verdiler onunla kullanacağız
Susen-merve Merve1192 aksilik olmaz ben internetten alıyorum genelde 2 3 güne geliyo. Arkadaşlarimin çocuklarına hediye aldım onlarda hemen geldi. Benim Aah nasip ederse bebeğim olcak. Arkadaşlarım e bebekten eve hediye gönderdi sorunsuz geldi
Fio_fff Merve1192 evet geçen bi ürün iade ettim mağazanın en arka kısmında bi bölümleri vardı kasadan almadılar
Sldbrhm Merve1192 internetten alacaksın etiketlerini fotoğraflarını Çek barkoddan hemen girip alışverişini tamamla 💕
gel_artik_bebegim Merve1192 mağazadan hepsini iade alacaklarını sanmam neden iade ediyorsun diye sorarlar sen de küçük ya da büyük geldi dersin aldıklarının hepsi mi küçük geldi derler ne diyeceksin 😁 bir parça olsa tamam da hepsini alirlar mi bilmiyorum ayrica bunları iade edersen hemen aynılarını magazadan alman biraz tuhaf olur ya eşin ya da kardeşin falan alicak varsa aynilari ya da internetten alicaksin
Sare_e Merve1192 Merhaba canim sana tesekkur etmek istiyorum. Sabah bu yazini gordum bende senin gibi 110 tl lik alisveris yapmistim. Bugun gidip hemen iade ettim ustune fazladan hem urun aldim hem para😂🤩🥰 sagol canim
Merve1192 Sare_e rica ederim canım ♥️ ben de iade edip geri alışveriş yaptım çok da iyi oldu🤭 indirim de azımsanmayacak kadar vardi
Fio_fff Merve1192 biz de yeni alışveriş yapmıştık giysi etiketlerini kesmiştim yoksa ben de yapardım aynı şeyi 😅