Prensesinannesiiiiiiii 34+2 haftalığım çok nefes darlığı çekiyorum özellikle akşamları zor nefes alıyorum var mı benim gibi olan acaba ?
25moonlight-2021 Prensesinannesiiiiiiii emin olun bütün hamileler yaşıyor bu durumu 😄 bebek büyüdükçe akciğer ve kalbe baskı artıyor. Buunn sonucunda nefes darlığı çekiyoruz. Benim aniden nefes kesilmelerim oluyor kalbimden ötürü. Eşim ve yarı uyur yarı uyanık haldedir bana birşey olmasın aniden müdahale edebilsin diye 😂
Prensesinannesiiiiiiii 25moonlight-2021 Ah bu eşler olmasa halimiz harap zaten Allah başımızdan eksik etmesin 😂😂
Seftali1 25moonlight-2021 13 haftalığım korktum şuan offf en çok korktuğum şey nefes alamamak napıcam 😭
25moonlight-2021 Seftali1 ooo daha yolun başındasınız sabredin bakalım. Rabbim hayırlısını versin inşallah 🥰🥰
Seftali1 25moonlight-2021 ya öylede işte evhamlı biriyim normal hayatta da hamile kalmak bile benim için zor bi karardı kendimi bildiğim için 😂 teşekkür ederim ama napalım başa gelen çekilir sonuçta herkes yaşıyo bunları 🥺🥰💕
Civcivimm00 34 haftalığız çok fazla nefes darlığı var özellikle geceleri uyurken nefes darlığıyla uyanıyorum😫çok zor çokkk🥺