Mrymozr Mimartezeanne Bizde 35. Haftadayiz doğum pozisyonunda bebek nerdeyse 27. Haftadan beri hic değişmedi basi aşsağıdaydı
Eminerahman Mimartezeanne 27. Haftada gittiğimde normal doğum pozisyonunda dedi şuan 39 haftalığım bilmiyorum içerde ne oluyo ne bitiyo🤣🤣🤷♀️
Mimartezeanne Yunusemreninannesi benimde tam 36 bakalım nasıl gelecekler sancı ağrı yok ama bilmiyorum
Mimartezeanne Cramel pozisyon tarifi kafası bebeğin kaşık uzerinde göğüs altinta popovr ayaklar gibi dimi
None Mimartezeanne evet kafası yukarda poposu da aşağıya baskı yapıyor ayaklar yanda. Sizin nasıl duruyor?
Biyolog-anne 34 haftalık olduk ama oğluşum hala ters duruyor. Doktorum egzersiz verdi dönmesi için bakalım, Son anda bile dönebiliyormuş doğum pozisyonuna ama yine de endişeleniyorum. Biran önce döner inşallah 🤲🏻
Biyolog-anne gzdeakcy_123 adını bilmiyorum egzersizin söylemedi tarif etti. Ayaklarımı koltuğun üzerine koyup dirseklerimin üzerinde 3-5 dk kadar ters duruyorum. Bide göbeğimin alt tarafına sıcak su torbası koycam günde 1 saat kadar da bunu uylayabilirmişim, bebekler sıcak olan tarafa kafalarını koyarlarmış.
Mimartezeanne gzdeakcy_123 birde şöyle yontenler var mesela alt kısma doğru sidetli ışık tutulması bebek ışık olan tarafa yonelirdiyirlar ins takip ettigim ebeler yada aşağı kısimdaa sesli bişey açma kulağa tuhaf geliyir ama bence olabilir denensin nedne olmasın yani
Mimartezeanne Eminerahman evet işte ya normal doğum pozisyonunda diyir ama o pozisyon ne yani kanala girer mi girmez mi