Beyzanur1311 Merhaba anneler 🤗vücutlarımızdaki çatlakları önleyebilmek için ne yapmalıyım 😑 yardım lütfen ve vücudumun heryeri kaşınıyor çatlamalardan kaynaklı diyolar 🙄 ilk bebeğim 20+4 haftalığım bu arada😍😊
Bittercikolataa Beyzanur1311 ki kremlerin falan ise yaramadığını duymustum canimm yine de üstte kalsin 🥰
Betul_02 Beyzanur1311 kaşınma çok oluyor ilk hamileliğimde bnde çok çektim hala çatlak izim duruyor bı çözüm varsa bana da söyleyin çünkü 2.gebeligimi yaşıyorum 7 haftadayiz🎈
BTSG04 Beyzanur1311 merhaba 🤗 ben her akşam elime geçen herhangi yağlarla masaj yapıyorum 25. Haftamdayım çok şükür henüz bir şey olmadı. Dün hindistan cevizi yağı sürdüm bugün badem yağı elime ne geçerse 😃
Ayssmom Beyzanur1311 Benim 0 çatlak 34+0 oluyoruz bugün 😊 ozonla zenginleştirilmiş zeytinyağı sürüyorum
Bittercikolataa Benimde çıkmadı çıkmadı 37 haftadayken bi çatladı 🤣🤣 Amann valla hiçbir sey kullanmayacağım kızımdan hatıra 🥰
Beyzanur1311 Bittercikolataa evet bazen bende kendimi böyle teselli ediyorum ama kaşıntı bi geldiği zaman oğlumla aramdaki duygusal bağ bi anda gidiyor 😑😍
Matilgan07 Benimde son haftama kadar olmamıştı 39 oldum bir tane oluştu bakalım devamı gelecek mi ? Bu arada badem yağı zeytin yağı bebe yağı sürekli kullandım en başından beri
Su123 Beyzanur1311 ben kantaron yağı kullanıyorum doktorum onu önerdi çok şükür şuan yok öyle bir sorunum
Momyloading Beyzanur1311 merhabalar benim çatlağım olmadı hindistan cevizi yağı kullandim ama çokda duzenli olamadım maalesef, fakat benim cilt yapım yağlı hiç kuruluk problemi yaşamadım su tüketmeye de dikkat ettim.
Beyzanur1311 Momyloading merhaba benim cilt yapım kuru 😑ve şu tüketimimi günde 2-3 litre içebiliyorum ve artı bebek yağı kullanıyorum ama hiç faydası yok 😭 göğüslerimde çatladı 😢
mommy2 Beyzanur1311 canım hakiki kantaron yagini kullan her gün düzenli sür sabah akşam yatarken internetten de araştır bu yağı aşırı iyi geliyor çatlakların varsa onlara da sur yeniliyor küçültüyor uzun kullanımda