DemetBeril Tecrübeli annelerden fikirleri bekliyorum.. ilk doğumum normal oldu ama popo kısmında sorun olduğu için ikinci doğum sezeryan olabilir. Netten okuyorum okuyorum birsey anlamıyorum 🙈
annevehamile11 DemetBeril spinal en güzeli. 2 yıl önce oldum 19 gün sonra tekrar olacağım. Her anlamda konforlu. Sonrasında bel ağrısı vs çekmedim tavsiye ederim
Ezgisn DemetBeril Spinal oldum rahattı açıkçası ben ki iğneden çekinir hastaneye kolay kolay gitmem acıyı yavaş yavaş hissediyorsunuz geneli yaşamadım ama doktorum direk uyanırken müthiş bir acı hissedeceğimi söylemişti spinali tavsiye ederim bebeğinizi görebilirsiniz ☺️
Aysegul1612 DemetBeril spinal bende tek sıkıntı yaptığı aşırı baş ağrısı onun dışında bişy olmdı bakalım ikincide ne olcak 25 şubat doğum olacak inşallah
mmek_2014 İlk dogumum genel ikinci dogumum spinal sezaryan oldu. Kesinlikle spinali tavsiye ederim. Genel anestezide uyanırken çok acı hissettim ama spinal çok rahat geçti çok şükür.
Rmeysa_1661 DemetBeril ikisini de tecrübe etmiş biri olarak kesinlikle spinal anestezi diyorum 8 gün önce ikinci oğlumu kucağıma aldım harika bir deneyim idi 😊
yigitalpinannesi40 DemetBeril Genel oldum bidaha doğum yaparsam kesinlikle genel olurum bu benim görüşüm çünkü hiçbir sıkıntı yaşamadım. Herkes beni normal doğum yaptım zannetti çok şükür çok güzel geçti
DemetBeril Kesin bir durum yok sanırım herkesin acı eşiği farklı olduğu için kendine göre söylüyor :) umarım hakkımızda hayırlısı olur