Zeynep0606 Hamilelikte koyun yogurdu tuketen var midir ? Benim cnm asiri sut ve sut urunleri cekiyor bu ara da koyun yogurdu istiyor biraz mayaladim nirmal sutten daha yagli ve besin degeri fazla diye duydum dogrumudur acaba?
halitefe Zeynep0606 süt ve yoğurt tüketin faydalı ancak pastörize süt ve pastörize sütten yapılan yoğurt tüketilmeli birçok bakteri süt kaynasa bile ölmüyor ve çok çeşitli hastalıklara sebep oluyor bebeğe zararı oluyor
Tugceery Zeynep0606 hicbirsey olmaz afiyet olsun♥️ eskiden koylerde pastorize sut yogurtmu vardi en guzeli dogalidir pastorize dediklerinin icinde neler var neler
Nslhnkr Zeynep0606 benim doktorum koyun agırlıklı tüketim yapmamı istiyor mesela vitamin olarak daha iyimiş faydası da çokmuş
Zeynep0606 halitefe hazir sutten asla yigurt mayalamam gunluk taze sut alip mayaliyorum hep cocuklarimda cok seviyor bu 3. Gebeligim bunda cok fazla sut urunu yemek istiyor cnm inek sutu haricinde simdi koyunda mayalamaya basladim her ikisinide yiyorum gun icinde
Zeynep0606 hanibazen valla bana koku gelmedi bugun ilk mayaladigimi actim tuketmeye basladim feci guzel tadi bulabilirsebiz yemenizi tavsiye ederim💙
Zeynep0606 Nslhnkr valla duyduguma sevindim cunku inan doktoruma sorma dirsatim olmadi henuz yeni basladim yemege😂
[silindi] Zeynep0606 manda yogurdunu duydum ama koyun yogurdu gebelere ne kadar faydalı bilmiyorum zararı olmaz tabiki imkanınız varsa bol bol yiyin
[silindi] hanibazen instagram dan reklam gelmiş manda yogurdu diye almak istersen hurmetçikahvaltısı diye Bi sayfa 😄
Burcinisp88 Zeynep0606 ben tüketiyorum koyun yoğurdu. İnek yiyemiyorum yasak çünkü. Ama benim alışveriş yaptığım özel bi yer var. Normal marketlerde vs olmuyor
Zeynep0606 Burcinisp88 cnm bende sehrin kucuk bir koyun de oturuyorum cevrem inek ve koyun besliyen komsularla dolu genelde inek yigurdu yapiyorum fakat simdi de koyunda mayaladim gun icinde ikisinide yiyorum sanirim bir zarari yoktur😂
Burcinisp88 Zeynep0606 ayyy keşke benimde çevremde olsa da doğal doğal alsam. Yiyin afiyet olsun. İyice kaynatın sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Şehirde yaşayınca hem ulaşması zor hemde aşırı maliyetli. Ben biraz özel besleniyorum sağlık sebebi ile o maliyet var ya o maliyet. Afiyet olsun şifa olsun hem size hem bebeğinize ❤️
halitefe Zeynep0606 yani doktorlar tavsiye etmiyor o sebeple dedim bakteri barındırdığı için gebeliğe özel bir durum normalde tam tersi öneriliyor yoksa doğal olsun diye ama pastörizede zannettiğiniz gibi bişey değil gayet güvenilir bir yöntem ve vitaminler kaynattığınızda gidiyor ama pastörize olunca gitmiyor araştırın derim çocuklarınız içinde