Elifnurveannesi Merhaba guzel annneler Burdan boyle guzel dostlar kurmak isterim ve 29 +0 belki bana yardımcı olucak fıkır Verıcek anneler cıkar
Aysenur-ozturk Elifnurveannesi merhaba asıl siz bana verinnnn neler alıyorsunuz biz daha çok miniğiz hem de 2 taneyiz 😍
Elifnurveannesi Emel38 evet 🤣🤣sonunda bir Hemseri buldum burda merhaba kayserinın neresındensınız acba 😍
Elifnurveannesi Aysenur-ozturk merhaba vallaha ben daha hıc bırsey almadım herseyı annem aldı bna kalmadı alıcak bırsey 🙈
Elifnurveannesi GAda Allah saglıkla kavustursun Insallah kayserinn neresinden Instagramdan ekleyelim bırbırımızı skntı olmazsa 😍
Elifnurveannesi elfeylul oy fasulye daha 😍Allah saglıkla kavustursun Insallah Instagramdan ekleyelim bırbırımızı skntı olmazsa
Elifnurveannesi Nizamettin 😍merhaba masallah sızın 2 Hft ondesınız bızden Instagramdan ekleyelim bırbırımızı skntı olmazsa
Canannakdeniz Canannakdeniz 4 ay önce eylül ayında bir düşük yaşadım 6 haftalik rabbim kimseye yasatmasin tekrar hamile kalmayı çok istiyorum ilk gebeliğim olucak🙏
Elifnurveannesi Canannakdeniz 2 defa yaptım bende Rabbim kımseye yasatmasın anlıyorum seni ınan o doguma kadar suren bir korku ama umarım saglıkla kucagını doldursun Insallah umudunu kayıp etme korku gecmesede ınan saglıkla kalırsın Insallah duam senle
Canannakdeniz Elifnurveannesi amin inş teşekkür ederim hayırlı olsun sanada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏