Parla_ Kızlar merhaba🤗 yarın 5. Haftama gireceğim ve ilk kadın doğum kontrolüme gideceğim. Dikkat etmem ve kesinlikle sormam gereken şeyler var mı acaba? Biraz heyecanlıyım da🙈
Byby99 Parla_ 7 haftalık Ken gidin bence ben öyle yaptım hem bebeği hem kalp atışını duymak için çünkü bazen kalp atışı falan duyulmuyor insan ister istemez panik oluyor 🥰
Tugcehande32 Parla_ canimm hic korkma bende 6 haftalik hamileyim.5 haftalikta kese gorunuyor diyorlar bende gorundu.insallah seninde gorunur icin rahat olsun dualarim seninle.
Uysal1628 5+5iz bizde. Valla devlet çok korkuttu özele gittik. Alttan baktı ve seyrekte olsa kalp atışını duyduk. Umarım sizde duyarsınız🥰🤲🏻
Parla_ Uysal1628 ayy ne güzel maşallah🙏 Benim de özelde doktorum vardı ona gideceğim umarım gitmişken kese de gözükür
Parla_ Byby99 evet onu ben de çok düşündüm çünkü yok kese göremedik yok kalp atışını duyamadım sürekli beklemek stres olmak istemiyorum ama folik asit falan kullanmıyorum ilk hamileliğim biraz panik halimiz var eşimle
Uysal1628 Parla_ gözükmezse de dert etmeyin. Görümcemin 6. Haftasında gözükmemiş 8. Haftada kese bebek kalp atışını duymuşlar
Parla_ Eliz68 ben tecrübesiz olunca biraz ne olsa panikliyorum🤦🏻♀️ Bu aralar bel ağrım çok sizde de var mı acaba