Ohaezgi Yarın sabah doğuma gidiyorum burdaki annelerin dualarına ihtiyacım var, çok paniğim spinal sezaryen olucam ve evde titriyorum 😭
annebali12 Ohaezgi yaaaa gözlerim doldu kıyamamm o korkuyu heycanı çok iyi bilirim rabbim gönlüne ferahlık huzur versin sağ salim kalkmanı nasip etsin inşallah. Yavruna sağlıcakla kavuşursun öpüp koklarsın. Allahım kolay geçitlerden geçirsin zorlaştırmasın kolaylaştırsın🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Allahım çok amin. Sende bize dua Et inşallah unutma bizleri.
Ohaezgi annebali12 cok teşekkür ederim cok sağolun etmem mi ederimm burda hepimiz arkadaş olduk aylarca haklarınızı helal edin 🤲🏻🤲🏻
Eymenimmmm Ohaezgi korkulcak hic bisey yok canım spinal olmasi cok iyi olms her anina sahit olucaksin ilk temasi o an yasicksiniz bebegine odaklan ondan baska hicbisey düşünme dua et bolbol hayirla sağlıkla kavuşursun inşALLAH
Gull_94 Ohaezgi sakınlıgınızı korumaya calısın 😇sonra mutlu dogum hıkayenızı burda paylasın bebegnzle tek bedende gecrdgınz son saatler tadını cıkarın 😇kavusmanjza cok az kalmıs sag salım kucagınıza alırsınız ınsallah💛
istanbul3434 Ohaezgi 38+4üm ben de cok heyecanliyim, Rabbim saglikla sihhatle ve cokkkk kolay agrisiz bir dogumla yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin insallah🙏 dualarim seninle canim güçlü ol bebegine odaklan, anneyiz biz başarırız