munireglr Kızlar iyi akşamlar lütfen yardımcı olun. oğluma Ahlas ismini koymak istiyorum. sizce nasıl. Anlamı:İyi yürekli, temiz kimse. Kur’anî ıstılahta, Allah’a halis olarak yönelip ihlaslılıkta ileri bir dereceye varmış kul
Seymamurduk munireglr anlam olarak çok güzel bence önemli olan sizin beğenip içinize sindirmeniz başkalarının ne söylediği değil
Beyzan738 munireglr Ben çok beğendim bende oğlumun adini umut ahlas koycam anlamı çok hoşuma gitti Allah’a yönelen ileri düzeyde kul 🤲🏼umut Kuran’da gecmeyince ikinci isim Kuran’da geçsin diye bunu seçtik 🤲🏼💙🧿
munireglr Seymamurduk ablamlar zor diyolar ama ben farkli kimsede olmayan anlamlı bişey istedim. şimdi çok kararsız kaldım 😂😂
Seymamurduk munireglr ilk oğlum DUHAN POYRAZ ikinciye hamileyim Buda erkek 👨🎨 olursa BATIN URAS istiyorum. Fikir olabilir belki 💕
cigdmpkr canim sizin fikriniz ama cok degisik bi isim ben cok begenemedim atlas gibi geliyo yarin cocuk okula gittiginde alay edebilirler 😕
HicranKzn Kulağa pek hoş gelmiyor. Yanlış anlama ama ben ahraz diye okudum önce bida baktım😔. Anlamı çok güzelmiş ama okunuşu değişik.