Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Ne demek aşk çok memnun kalacağına eminim. Beni dinlersen 22. Haftada Detaylıya git bebeğin organları vs. daha da belli oluyormus
Yamacin-Annesi Deletedmom23234 bende öyle düşünüyorum inşallah o zamana kadr sağlıklı bi şekilde ilerleriz
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi İnşallah, umutsuzluğa kapılma hep dua et elini karnına koyup😘🤍 bende bugün kendimi berbat hissediyorum midem aşırı bulaniyo ya akşam acile gidebilirim belki
Yamacin-Annesi Deletedmom23234 yaa kuzum nolduki bide kaç haftalık oldun dogurcan yakında neden haylen miden kötü ki
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Ah hiç sorma 36′a giricez işte ama sancılarım var galiba o yüzden de midem bulanıyor. Daha önce bı erken doğum yaptım ben aşk o zaman da suni sancı aldığım da hep kustum. Birde bebek de sertleşiyor ay bakalım 🥺
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Kuzucum 16. Haftaya kadar devam eder sonra kesilir merak etme 😘 mide yanması yaşıyor musuunnn
Yamacin-Annesi Deletedmom23234 evet oda var ekmek filn hic yiyemiyorum zaten bakalım 3 hafta daha beklim 🙏
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Benim Hergün midem yanıyor illallah ettim artık 🥺 ayy doğum yaptığım zaman hepinize dua edicem😘😘😘
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Öğğğ gusam mıı 😁🤢🤢 zaten bütün gün kusa kusa içim dışıma çıktı shshshsh 😁 dövme seviyorum tamam da bune ya shshahhaag