Minkmucizemm @Merve3460 bende sizden haber bekliyordum😊 iyi geçmesine çok sevindim🌸 biraz ayrıntı verir misiniz kaç dakika sürdü renkli resim size neler verdi ?
Merve3460 Minkmucizemm yarım saat sürdü rahat 1 tane renkli yüz fotoğrafı ve çektiği tüm organların resimlerini bir de rapor veriyor
Minkmucizemm @Merve3460 sizin kaç haftalık net yüzünü görebildiniz mi 🙈 bende Salı günu için randevu aldım çok heyecanlıyım
Birisio Merve3460 merhaba ultrason ekranı bir tane mi var acaba. Bazı forumlarda anne baba ve doktorun ayrı ekranları olduğunu görmüştüm.
Merve3460 Minkmucizemm amin canım inş çok şükür organlarında da bi sıkıntı görünmedi herseyi güzeldi ins sizinde güzel geçer canım
Merve3460 Birisio normal bir ekran doktorun var ayak ucunuzda da bir ekran var annenin gördüğü baba da yanınızda oldugu için iki ekrandan da görebiliyor
Birisio Merve3460 aa tamamdır çok teşekkür ederim. Birde olumsuz bir yorum okumuştum, verdiği raporun altında adı imzası felan olmuyormuş diye. Sizde de böylemiydi
Tgbkrm-21 Merve3460 erbil çakar perinatoloji dr mu hangi hastanede birde rica etsem fiyat bilgisi nedir acaba
Merve3460 Tgbkrm-21 özel malikanede normalde zeynep kamil de çalısıyor ben özeline gittim. 320 tl vermstm memnun kalmstm baya
Merve3460 Tgbkrm-21 ümraniye merkez ak bank yanında iş hanı var ismini unuttum onun içerisinde google de daha ayrıntılı bilgi vardı